Világ

Randevú Mr. Biggel – azt is elárulta, meddig marad Budapesten

Miről álmodik a lány? Hát arról, hogy megtalálja az ő Mr. Bigjét. Én meg is leltem az izraeli nagykövetség budai rezidenciáján, még ha csak egy röpke „liezon” erejéig is. Chris Nothba, a Szex és New York Mr. Bigjébe botlottunk.
vous - 2016.04.10.
Randevú Mr. Biggel – azt is elárulta, meddig marad Budapesten

Bevallom, sose tartoztam a legnagyobb rajongói közé, de amikor meghívást kaptam szombat estére az izraeli nagykövetség rezidenciáján tartott partira, kizárólag Chris Noth miatt csíptem ki magam. Merthogy az izraeli származású hollywoodi színésznő, Moran Atias születésnapi köszöntésére hivatalos volt Mr. Big is, aki néhány napja már Budapest utcáin kószál. Ezt a lehetőséget pedig muszáj volt kihasználnom, gondoltam, ha csak messziről is, de elcsípek vele egy lopott pillanatot egy fotó erejéig.

Forrás:
Mészáros Edit

Szombat este Ilan Mor nagykövet nagy szeretettel fogadott minket is és a csodaszép színésznőt is a családias hangulatú fogadáson, Moranra azonnal le is csaptak a tévések, fotósok. Már jó ideje ment az izraeli színésznő bemutatása az összegyűlt filmesek és vendégek között, amikor az ajtóban hirtelen nagy tömörülés kerekedett, vakuk villogtak, kamerák forogtak: megérkezett Mr. Big.

Forrás:
Mészáros Edit

Néhány tévés azonnal le is csapott rá, én pedig hallgatva az interjút, lőttem is gyorsan egy „biztonsági” fotót, ha esetleg hamar kereket oldana. De nem így volt. A Szex és New York szívtiprója barátságosan vegyült a tömegben, köszöntötte Morant, akivel egyébként a Tyrant című sorozatot forgatják, ami többnyire a Közel-Keleten játszódik. Moran mellett egyébként a sorozat másik szereplője, Jennifer Finnigan is jelen volt a születésnapi partin, de kanyarodjunk vissza Mr. Bighez. Merthogy ő is készségesen kanyarodott vissza a sajtó munkatársaihoz és barátságosan fotózkodott mindenkivel, többnyire nem meglepő módon hölgyekkel. Ekkor sikerült nekünk is néhány mondatot elcsípni tőle. Elmondta, nagyon örül a meghívásnak.

Nagy rajongója vagyok Izraelnek és Morannak is. Örülök, hogy együtt ünnepelhetünk, és boldog születésnapot kívánhattam neki. A Tyrant sorozat harmadik évadát forgatjuk, és nem is tudom, talán kora júliusig maradni is fogok.

Forrás:
Mészáros Edit

– osztotta meg magyar rajongóival Mr. Big, így csajok hajrá, júliusig még ti is belebotolhattok Budapest utcáin. Chris ezután rólunk, magyarokról is megosztotta a véleményét.

Mindössze három napja érkeztem, így még nem ismerem Budapestet, de szeretném felfedezni, tervezek nagy sétákat tenni. Pesten bérlek egy apartmant, és igyekszem felfedezni a magyar kultúrát, amennyire csak lehet. A magyarok nagyon melegszívűen fogadtak, nagyon kedvesek.

– mondta barátságosan, majd arra a kérdésre, hogy miért is lett színész, azt is bebizonyította, hogy Mr. Bignek még humora is van.

Olyan régen volt, hogy már nem is emlékszem. De őszintén, el tudják képzelni, hogy egy irodában üljek egész nap?

– viccelődött mindenki Mr. Bigje. És hogy őszinték legyünk, mi nem tudjuk, és nem is akarjuk elképzelni. Hát, így esett, hogy „megtaláltam és randevúztam” az én Mr. Bigemmel.

Ajánlott cikkek