Egyéb kategória

A személyiségetek elárulja, milyen kávé illik hozzátok

Gondoltátok volna, hogy a kávéivási szokásaitok is tükrözik a személyiségeteket? Ha magatokra ismertek valamelyik leírásban, akkor kiderül, hogy milyen kávé passzol hozzátok leginkább.
vous - 2016.04.15.
A személyiségetek elárulja, milyen kávé illik hozzátok

Ha beültök a barátaitokkal egy kávézóba, nehezen tudtok választani? Segítünk nektek, hogy megtaláljátok a hozzátok leginkább passzoló kávét a PureWow összeállítása alapján. Apropó, kávé, ha az exetekkel ülnétek be meginni egy feketét, előtte alaposan gondoljátok végig ezeket.

1. A letisztult

Ha mindent szerettek tisztán látni és logikusan gondolkozni, akkor a kávét is egyszerűen szeretitek. Semmi tejszín vagy cukor, csak a feketekávé, minden egyes aromájával és esetleg egy korty tejjel.

2. Az örökmozgó

Nincs időtök nyugis reggeli kávéra, mert sietnetek kell, ezer dolgotok van, amihez bizony kell az energia is. Az extra energia elérésében a dupla kávé segíthet nektek. Legpraktikusabb, ha egy szép termoszos bögréből kortyolgatjátok, hiszen így útközben is felturbózhatjátok magatokat.

3. A nyugodt

Ha mindent nyugalomban szerettek elvégezni, akkor valószínű, hogy a kávézás is egy kisebb szeánsszá vált nálatok. Ezért válasszatok olyan aromákat a tejeskávétokba, amik megnyugtatnak, finom illatokkal töltenek fel titeket. Kapjatok elő egy nagy bögrét, amit töltsetek meg a kávétokkal, és vaníliával, fahéjjal vagy csokidarabokkal ízesítsétek.

4. A kalandvágyó

Ha az élet minden területén a kihívásokat keresitek és a kiszámíthatatlan, nem megszokott dolgokat választjátok, akkor a kávénál is tegyetek így! Próbáljatok ki olyan különlegességeket, mint például az alkoholos kávé.

5. A gyerekes

Ha úgy érzitek, soha nem fogtok felnőni igazán, akkor az édes íz a legmegfelelőbb számotokra. Ha a kávétokat is édesen, csokisziruppal és tejszínhabbal fogyasztjátok, az édes ízek visszarepítenek majd a gyerekkorotokba.

Ajánlott cikkek