Újabb botrányos trend: itt a popsikontúr

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy a következő cikk a nyugalom megzavarására alkalmas lehet. Még véletlenül se tekintsétek ötletadónak, és ne azonosuljatok vele – nagy bánatomra hódít a popsikontúr.

Ha valami miatt haragszom a Kasdashian és Jenner lányokra, az a túlzásba vitt kontúrozás. Már-már természetellenesen tökéletes arcot és testet rajzolnak, photoshoppolnak maguknak. Miért? Hát azért, hogy egy hétköznapi lány feltegye magának a kérdést: én miért nem nézek ki úgy, mint ők? OHJAJ.

Ezt az érzést pedig még jobban erősíti, hogy az interneten rohamosan terjednek az olyan videók, ahol a lányok a nyakukat, mellüket, az egész testüket, sőt már külön a feneküket is kontúrozzák. Az a baj, nincs akkora betűméret, amivel le tudnám írni, hogy: MIÉRT? Szóval a legújabb trend, hogy kontúrozással emeljük meg a fenekünket. Azt, hogy ennek mi a funkciója, nem igazán értem. Strandra, „ottalvós” randira, fotózásra? Ez talán ismét csak arra alkalmas, hogy kétségeket keltsen a nőkben a testükkel kapcsolatban... Minden formáját elítélem.