Egyéb kategória

A legjobb apa-lánya közös program: hajfonás mesterfokon

Philippe Morgese egyedül neveli lányát. Mint sok más kislány, Emma is gyönyörű, hosszú hajjal rendelkezik, amiről anya hiányában apukája gondoskodik.
vous - 2016.04.19.
A legjobb apa-lánya közös program: hajfonás mesterfokon

Mint a legtöbb szülő, Philippe is arra törekszik, hogy gyermeke minden készséget tökéletesen elsajátítson és felelősségteljes tagja legyen a társadalomnak. Az egyedülálló édesapa példát szeretne mutatni lányának, és erre a legjobb mód, ha ő maga tanítja meg minden olyan fontos dologra, mint például a hajfonás.

Ezzel viszont csak egy gond volt. Mikor Philippe a fonás projektbe belevágott, nem volt olyan ember a környezetében, akitől megtanulhatta volna a frizura elkészítését, így kénytelen volt egyedül rájönni – írja az Upworthy.

Végül a férfi annyira belejött a fonásba, hogy úgy döntött, indít egy kurzust, ahol segít más lányos apukáknak elsajátítani ezt a fontos tudást. A kezdeményezése egyre népszerűbb, így létrehozott egy Facebook-oldalt – Daddy Daughter Hair Factory néven –, ahol minden segítség megtalálható a hajfonáshoz. Annyira sikeres lett, hogy már egy gyermekhajápoló termékeket forgalmazó cég is támogatja az ötletét.

A kezdeményezés pedig mindenki számára főnyeremény. Apák és lányaik több időt töltenek egymással úgy, hogy mindketten jól járnak: az apukák új ismereteket, a lányok pedig szép frizurát kapnak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.