Egyéb kategória

Ez a menyasszony az esküvője napján borotválta kopaszra a fejét

Manapság ritkán látni igazi, szívből jövő gesztusokat, melyek többek segítenek, mint bármi más. Joan olyan dolgot tett férjéért az esküvője napján, melynek hallatán könny szaladt a szemünkbe: leborotválta a haját, hogy beteg férjét támogassa.
vous - 2016.04.19.
Ez a menyasszony az esküvője napján borotválta kopaszra a fejét

A 44 éves Joan Lyons és férje, a szintén 44 éves Romantic Craig gyerekkoruk óta ismerik egymást – írja a Huffington Post. 18 hónappal ezelőtt bevallották, hogy szeretik egymást és már el is kezdték szervezni az esküvőjüket – végül is 14 éves koruk óta randiznak! Craig így emlékezett vissza a találkozásukra:

Már akkor beleszerettem, mikor megakadt rajta a szemem 14 évesen.

Forrás:
pixabay.com

A dolgokat azonban még jobban meggyorsította, hogy kiderült, Craig hasnyálmirigyrákja nem operálható. Joan ennek hallatán nagy elhatározásra jutott: úgy döntött, kopaszra borotválja a fejét, hogy még jobban támogassa férjét. Az esküvőre elhívták Craig borbélyát, aki megszabadította Joant a fürtjeitől.

Ez volt az első alkalom, hogy Joant haj nélkül láttam és gyönyörű volt, teljesen lenyűgözött.

Joan hajából pedig majd parókát készítenek azoknak, akiknek szükségük van rá. Célja volt többek között az is, hogy felhívja a figyelmet erre a betegségre, mert elég ritka, hogy valaki a 40-es éveiben ettől szenvedjen.

A képeket a ceremóniáról és a hajborotválásról ide kattintva találjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.