Prince gyönyörű, kézzel írott levelet küldött rajongójának – megható megemlékezés

Prince gyönyörű, kézzel írott levelet küldött rajongójának – megható megemlékezés

Prince halála után rengeteg megemlékező poszttal, képpel és videóval lehet találkozni. Most azonban elhoztuk nektek a legszemélyesebbet, ami az énekes személyiségéből is őriz egy darabkát.

A szomorú hírről beszámoltunk már nektek, de most egy olyan poszttal találkoztunk a Hello Giggles honlapján, amit muszáj látnotok. Prince-ről egyaránt emlékeznek meg sztárok és rajongók, ezért hamar ellepték az internetet a búcsúposztok. A több ezer bejegyzésből azonban egy mindenképp kiemelkedő és szívszorító.

1984-ben Prince szakított időt arra, hogy személyesen válaszolja meg, saját kézzel, egy rajongója levelét, aki azt követően írt neki, hogy leérettségizett a suliban. Az akkor tinédzser rajongó most újra elővette a levelet, hogy megmutassa az egész világnak, és így búcsúztassa a kedvenc előadóját.

Nagyon édes vagy. Örömmel tölt el, hogy a barátom vagy. Gratulálok, hogy végeztél a gimiben. Biztos vagyok benne, hogy jobban teljesítettél, mint én. Túlságosan el voltam foglalva, hogy hallgassam, ahogy a fű növekszik

– írta Prince több mint 30 évvel ezelőtt.

Azt hiszem, talán ez a legértékesebb megemlékező poszt, mivel így betekintést nyerhetünk Prince kedvességébe és szeretetébe. Igazán megható, hogy milyen figyelmes volt rajongóival szemben, ünnepelt világsztárként ilyenekre is kerített időt.