Egyéb kategória

Őrült menő cicatetkók, amiket minden macskaimádó felvarratna

Szeretnétek kifejezni valamiképp örök hűségetek imádott cicátok iránt? A telefonotok memóriája már a róla készített képektől van teli? Ha igazán bevállalósak vagytok, tetováltassátok magatokra a kedvenceteket! Íme néhány inspiráló kép, ha nincs ötletetek a varratás előtt!
vous - 2016.04.27.
Őrült menő cicatetkók, amiket minden macskaimádó felvarratna

Rendszeresen igyekszünk különféle tetoválásokról írni nektek. Mutattunk már retró verziókat, adtunk a tavaszhoz passzoló ötleteket, sőt még arról is beszámoltunk, hogy miért akarta egy apuka az egyéves kisfiát kivarratni. De mindenekelőtt felhívnánk a figyelmeteket arra, hogyha nem vagytok elég biztosak az ügyben, próbáljátok fel a kinézett motívumot!

Most a macskafanokhoz fordulnánk! Ha cica, akkor nekünk egyből Takács Nóra házi kedvence, Poppy jut az eszünkbe. Szerelmük megingathatatlan, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy közös életükről még naplót is vezettek nektek! Igaz, azt nem tudjuk, hogy Nóra bevállalna-e egy életre szóló tetoválást a kis négylábújáról. Lehet, hogy majd pont ettől a cikktől jön meg a kedve hozzá! Na de jöjjenek azok a képek a legegyszerűbbtől a legextrémebbig!

Ajánlott cikkek