Egyéb kategória

Hagyjátok az élvezetet a végére és lassítsatok a komoly kapcsolatért!

Akár tetszik, akár nem, ha már az elején csak szexről szól a kapcsolatotok, az nem is igazán kapcsolat. Elég sokan vagyunk úgy, hogy ezt csak kemény leckék árán tanuljuk meg. Úgyhogy ahelyett, hogy beleugranátok egy kis fellángolásba, gondoljátok át a dolgokat, és kicsit lassítsatok le.

vous - 2016.04.28.
Hagyjátok az élvezetet a végére és lassítsatok a komoly kapcsolatért!

Egy forró hancúr a parkolóban mindig izgalmas kaland, és ha ezt akarjátok, nincs is vele semmi gond. De ha abban reménykedtek, hogy egy egyéjszakás kaland valami sokkal komolyabbá fog alakulni, akkor ki kell ábrándítsalak titeket. Ugyanis annak az esélye, hogy egy fiú, miután lefeküdt veletek, még meg akarna ismerni, a nullához közelít. Én is megütöttem már párszor a bokámat azzal, hogy túl hamar engedtem a csábításnak, és ki gondolta volna, nem is lett belőle semmi komoly. Ha ti nem szeretnétek így járni, kövessétek a YourTango szakértőjének tanácsát.

A legfontosabb: hagyjatok egy kis időt az udvarlásra! Tudom, hogy rohanó világban élünk, és ma már sétálni se lehet lassan, inkább csak gyorsgyalogolni. Mégis jobb az, ha szántok elég időt arra, hogy megismerjétek a partnereteket, és kiderítsétek, tényleg egymáshoz illetek-e.

Forrás:
www.pexels.com

Úgy is mondhatnám, hogy élvezzétek ki az utazást, és ne csak a végcél lebegjen a szemetek előtt! Fogjátok egymás kezét, váltsatok néhány érzéki csókot, hallgassátok meg egymást és törődjetek is egymással. Szorosabb köteléket kettőtök között csak hosszas, közös munka árán érhettek el.

Az, hogy eleinte visszafogjátok magatokat és fejlesztitek a kapcsolatotokat, a későbbiekben észbontó szexhez vezethet. Nem hangzik rosszul, ugye? Mire az ágyba kerülnétek, kellően meg fogjátok ismerni egymást, bízni fogtok egymásban, és ez létfontosságú egy párkapcsolatban. Azonban ha túl gyorsan haladtok, azzal könnyedén megégethetitek magatokat, és csak elveszítitek egy különleges kapcsolat reményét.

Azt tanácsolom, lányok, hogy dőljetek hátra kényelmesen, és hagyjátok az élvezeteket a végére!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.