Egyéb kategória

Az esküvői ruha nem csak fehér lehet – nézzétek ezeket a színes csodákat!

Közeleg az esküvő napja, és még nincs meg az álomruhátok? Vagy épp nem vagytok tipikus menyasszonyok, és nem szeretnétek fehér tüllcsodában lenni, mert egyszerűen nem éreznétek benne jól magatokat? Nem vagytok egyedül!
vous - 2016.05.01.
Az esküvői ruha nem csak fehér lehet – nézzétek ezeket a színes csodákat!

Nem vagytok egyedül, hiszen sokan rájöttek már arra is, hogy irreálisan magasak a menyasszonyi ruhák kölcsönzési árai, vagy éppen igazságtalanul vannak beárazva, és szalagavatós ruhát adnak el nektek ötszörös áron menyasszonyi ruhaként. A jó hír, hogy nemcsak a csokrokból találhattok alternatív változatokat esküvőre, hanem a ruhákból is! Merjetek változtatni, kicsit eltérni a megszokottól. Hogy hogyan? Hoztam néhány inspirációt nektek!

OK today Southern Alternative Bride would like to introduce this lovely couple! True alternatives they both wear black. We can't deny the overall joy this brings us. When you add in the flower choice which gives just the right punch of color and intrigue. Remember use textures, this black on black dress and suit offers a lot with their use of textures! @caricourtright with @repostapp ・・・ I love when couples are true to themselves and their love radiates. #itsmagic flower by @juna_alinea muah @_laurenlizabeth #caricourtrightphotography #southernalternativebride #blackweddingdress #alternativeweddingdress #nontraditionalbride #love #brides #alternativebride #altbride #nontraditionalweddingdress #uniquewedding #wedding #weddingdress #groom #alternativegroom #suit #black #redbouquet #weddinginspiration

Alisha Greer (@southernalternativebride) által közzétett fénykép,

Rocking the curves!!! Photo by @assassynation #alternativeweddingdress #badassbrides #ourbridesrock #curvesarein

jo (@thecoutureco) által közzétett fénykép,

Sweater- tulle and something blue! #BrideSwank #StylishBrides #SwankStyles #wedding #alternativeweddingdress

Bride Swank (@brideswank) által közzétett fénykép,

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.