Test

Egy szuper edzésterv, amivel formába hozhatjátok magatokat

Nyakunkon a bikiniszezon és még nem kezdtétek el az edzést? Ne aggódjatok, kedvenc szépségszakértőtökre ebben is számíthattok! Takács Nóra minden kedden egy profi edzővel tornázik, és ha ti is vele együtt csináljátok, akkor biztosan eléritek a strandszezonra a kívánt alakotokat. Készen álltok?
vous - 2016.04.30.
Egy szuper edzésterv, amivel formába hozhatjátok magatokat

Mivel egyre lengébben öltözködünk és a nyár közeledtével a bikini is előkerül, ideje lassan formába hozni magunkat. Takács Nóra, a VOUS szépségszakértője amellett, hogy idén is az IRONGIRL arca, egy profi edző segítségével minden kedden egy közös órával, a Torna(N)órával vár titeket. Hetente egyszer este 19.00-tól a Facebook-oldalán várja a tornázni vágyókat, akiket az élő streammel szeretne a közös mozgásra rábírni.

Mi az az IRONGIRL?

Takács Nóra, aki idén újra az IRONGIRL arca lett, tavaly nulláról kezdte a edzést, majd futotta le a kifejezetten nőknek szánt 10 kilométeres futóversenyt. A VOUS szépségszakértőjét Kropkó Péter edzette, akivel idén is minden hónapban közösen készülhettek az IRONGIRL-re a Jónő-futásokon!

Az IRONGIRL versenyre IDE KATTINTVA nevezhettek. Az időpont: 2016. július 31. A táv: 6 kilométer.

Kedvet kaptatok? Ha igazán elszántak vagytok, mentsétek le a következő edzéstervet és hívjátok át a barátnőiteket, hogy ezentúl együtt edzhessetek!

Elhoztuk nektek az előző két edzést, amit teljes egészében végignézhettek, hogy a jövő heti órára már felkészülten „érkezzetek”, de ne feledjétek, nincs másra szükségetek, csak a laptopotokra és két palack vízre!

1. rész

2. rész

Ajánlott cikkek