Egyéb kategória

4 esküvői pillanat, amit eszetekbe ne jusson posztolni

Vannak olyan intim pillanatok, amelyeket a legjobb, ha megtartotok magatoknak és a családotoknak ezen a napon.
vous - 2016.05.05.
4 esküvői pillanat, amit eszetekbe ne jusson posztolni

Hol a határ a még „social media kompatibilis” és a szigorúan privát tartalom között? Most összeszedtük, hogy szerintünk mi az, ami nem való a Facebookra a nagy napon.

1. Az esküvőszervezés miatti frusztráció

Semmiképp ne a közösségi oldaladon szidjátok a virágost, a cukrászt vagy a koszorúslányokat: ez annyira nem classy! Inkább eresszétek ki a fáradt gőzt egy pohár bor mellett a barátnőitekkel és kérjétek ki az ő tanácsaikat a témában!

2. Képek a ruhapróbáról

Tudjátok, mi a szabály: a menyasszonyi ruhában a vőlegény csak az esküvő napján láthat titeket először! Tudjuk, mennyire nehéz megállni, hogy ne posztoljatok olyan képet, amin gyönyörűnek érzitek magatokat a próbafülkében, a fehér ruhában… De mindenképp fogjátok vissza ezt a vágyat annak érdekében, hogy az esküvő napján tökéletes legyen ez a pillanat!

A lista itt nem ért véget! További tiltólistás posztokért kattintsatok ide!

Forrás:
Pexels.com

A sokatok számára ismert és kedvelt JOY.hu és a lassan egyéves, feltörekvő VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Mostantól naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzők lesznek a JOY.hu-n. Az biztos, hogy még több izgalmas és érdekes témával találkozhattok a két portálon. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek