Egyéb kategória

A legjobb nyári ruhaválasztások, ha nem szeretitek a karotokat

Ha nyár, akkor tikkasztó forróság és kivillanó testrészek. A legtöbb nő imádja ilyenkor előkapni az ujjatlan topokat és a spagettipántos felsőket, de mi van azokkal, akik inkább rejtegetnék a karjukat, mintsem közszemlére tennék? Nos, kicsit trükkös, de semmi sem lehetetlen! El is hoztam nektek pár megoldást, mellyel könnyedén elterelhetitek a figyelmet a nem kívánt testrészről.
vous - 2016.05.07.
A legjobb nyári ruhaválasztások, ha nem szeretitek a karotokat

Valaki szerint túl vastag, mások szerint lötyög a karja, és még ki tudja, hány okot tudnának felsorolni azok az emberek, akik nem szeretik kivillantani a karjukat. A nyár közeledtével pedig kezd aggasztóvá válni a helyzet, mitévők legyetek, ha a nagy forróságban szeretnétek eldugni a karotokat. Pánikra semmi ok, hölgyeim, a PureWow elhozta a legtutibb megoldásokat!

Ellenőrizzétek, nem túl szoros-e a felsőtök

Nemcsak az nagy probléma, ha a hasatok villan ki a felsőből, de az sem túl előnyös, ha nagyon szoros rajtatok a ruha. Elsősorban nyáron még jobban tapad, és ki akar ilyenkor hőgutát kapni, másrészről ha a karotoknál szoros az anyag, annak olyan töltött hurka hatása lesz. Lezserebb felsők nem csupán ennek a kivédésében jók, hanem sokkal elegánsabbak és előnyösebbek is.

Villantsatok vállakat!

Most amúgy is nagyon nagy divatja van a vállat kivillantó felsőknek. Nekem valamiért mindig Eszmeralda jut eszembe róla, szerintem nagyon romantikus és laza viselet is egyben. Ez az a felső, ami nem a karjaitokat hangsúlyozza ki, hanem a kulcscsontotokat és a vállatokat. Valljuk be, émelyítően szexi!

Ujjatlan póló V nyakkal

Igen, azt írtam, hogy ujjatlan, de nem kell pánikba esni. A V kivágású felsők ugyanis optikailag hosszabbítanak, és távol tartják a tekintetet és a figyelmet a karotokról. Ráadásul ezzel a megoldással nem kell megsülnötök a kínzó melegben!

Csipkés vagy kivágott ujjú felsők

A felsőtök karján lévő csipke, illetve jól szabott kivágás nemcsak a szellőzést oldja meg, hanem egy kis csalafintaságot belevíve, eltereli a figyelmet a karotokról. Mindenki csak a gyönyörű mintát fogja nézni, ezt megígérhetem!