Ne csak mondjátok, így osszátok meg tényleg a házimunkát!

Kétféle pasi létezik: aki örömmel – vagy úgy tesz – segít nektek a házimunkában és akit az istennek se tudtok rávenni arra, hogy segítsen valamit. Vagy legalábbis nagyon sokáig kell őket piszkálnotok, hogy eredményre jussatok.

Ha közelebb szeretnétek kerülni a pasitokhoz, ezeket a kérdéseket érdemes feltennetek. Ha pedig azt szeretnétek elérni, hogy segítsen nektek a házimunkában, a legjobb helyen jártok! A Women’s Health ugyanis most olyan tippekkel áll elő, amivel könnyebben rávehetitek a srácot, hogy segítsen.

Időzítsetek!

Állítsátok be az időzítőt 5 percre. Ezalatt az idő alatt ti is és a partneretek is írjátok össze, mik azok a ház körüli tennivalók, amikben segítenétek egymásnak. Azt is írjátok fel, hogy miért fontos számotokra, hogy ebben segítsen nektek a párotok. Amikor lejárt az idő, cseréljétek ki a listát és beszéljétek meg. Ez hathat a pasi érzelmeire és talán szívesebben fog segíteni nektek a munkában.

Szervezkedjetek!

Forrás:
instagram.com

Szúrjátok be egy táblázatba a tennivalókat, majd osszátok fel egymás között. Tegyétek a hűtőre, vagy olyan helyre, ahol mindkettőtök megfordul. Vagy tegyetek cetliket különböző helyekre a lakásban, mintha magatokat emlékeztetnétek rá, hogy mennyi tennivalótok van. Hátha érez majd egy kis késztetést arra, hogy valamit kihúzzon a listátokról!

Emlékeztessétek!

Feledékenyek vagytok? Esetleg a párotok feledékeny? Írjátok be emlékeztetőbe a fontos feladatokat, azokat pedig minden héten legalább egyszer végezzétek el!

Együtt jobb!

Nyilván nem szeretnétek az egész szombat délelőttöt fürdőszoba-takarítással tölteni egyedül. Keressetek egy olyan alkalmat, amikor mindketten ráértek és tudtok együtt takarítani. Meglátjátok, sokkal jobban fog menni a munka, sőt, gyorsabban telik majd az idő is! Ne hagyjátok ki azokat a helyeket sem, amiket mindenki elfelejt kitakarítani a lakásban!

Hajrá, csajok, csak ügyesen!