Egyéb kategória

Látszólag ezért nem izzad sok nő – megfejtettük a titkukat

Ismerős az érzés, amikor irigykedtek más lányokra, mert látszólag sosem izzadnak? Titeket pedig pont úgy áldott meg a sors, hogy mindenki tudomást szerezzen róla, ha egy kicsit is megérzitek a meleget. Igen, tudom, ez nem igazság! Lássuk, mi a titok!
vous - 2016.05.15.
Látszólag ezért nem izzad sok nő – megfejtettük a titkukat

Azt már tudhatjátok, hogy mi lehet az oka annak, ha túl izzadósak vagytok, de tudjátok a praktikát, hogyan rejthetitek ezt el? A PureWow elárulta a csodanők titkát.

1. Tudják az igazságot a dezodorról

Tudtátok, hogy megvan annak a maga pontos ideje, mikor kell dezodort használnotok? Valószínűleg ti is rosszkor használtátok az izzadásgátlót. Nagy meglepésünkre kiderült a titok: akkor célszerű befújni magatokat, amikor még szárazak vagytok, vagyis például mielőtt lefekszetek aludni. Azt is megmondták, hogy miért: amikor a bőrötök még száraz, az izzadsággátló behatol a pórusaitokba, hogy később meggátolja az izzadást.

2. Gondosan válogatják össze a szettjeiket

Nyilván olyan ruhákat választanak maguknak, amiken nem nagyon látszik az izzadás foltja. Nektek is érdemes így kalkulálni: válasszatok sötétebb színűeket, ezen belül is poliészter és akril anyagúakat. Igen, ez azt jelenti sajnos, hogy picit többet kell ruhára költenetek, mint a megszokott, de hát mindennek ára van.

3. Sosem tesznek sminkre sminket

Hazaugrottatok fél órára, de jaj, kicsit lekopott a szemceruzátok, javítotok az alapozón, és újra áthúzzátok a spirált a pilláitokon? Na ez az, amit ők nem csinálnak!

4. Mindig készen állnak

Tudjátok, vannak azok a törlőkendők, amiket a kritikus helyzetekben használnak. Előkapják a mosdóban, letörlik vele az arcukat – ami így később nem fog fényleni –, és a probléma máris megoldva.

Nektek van bevált trükkötök?

Ajánlott cikkek