Egyéb kategória

Hayden Panettiere segítséget kér szülés utáni depressziója miatt

2014 decemberében megszületett Hayden Panettiere és Vladimir Klicsko kislánya. Azóta Hayden élete teljesen megváltozott, és nemcsak a mindennapi teendőkkel, de egy olyan betegséggel is küzd, amivel számos más anyuka is. A szülés utáni depressziójáról eleinte félt beszélni, ez azonban mára megváltozott.
vous - 2016.05.16.
Hayden Panettiere segítséget kér szülés utáni depressziója miatt

Hayden Panettiere szülés utáni depresszióval küzdött, ami eleinte félelemmel töltötte el. Most azonban fontosnak tartja, hogy megossza saját történetét, és beszéljen a problémáiról, hogy ezzel másoknak tudjon segíteni – írja a HelloGiggles.

A sztáranyukák között nem ő az egyetlen, aki ezzel a problémával szembesült, Drew Barrymore, Brooke Shields és Gwyneth Paltrow is szülés utáni depresszióval küzdött. Hayden most lelki egészsége karbantartására és saját boldogságára koncentrál.

Twitteren jelentette be rajongóinak, hogy visszamegy a rehabilitációs központba:

„A szülés utáni depresszió hatással volt az életem minden területére. Ahelyett, hogy leragadok az egészségtelen védekező és elhárító magatartásnál, elhatároztam, hogy időt szánok rá, hogy megértsem önmagamat. Kívánjatok sok szerencsét!” – írta Hayden a Twitteren.

Azzal, hogy a színésznő nyilvánosan beszélt a szülés utáni depresszióról, megmutatta: segítséget kérni nem szégyen! Szánjatok időt magatokra ti is, hiszen ami a lelketekben zajlik, hatással van az egész életetekre.

Ajánlott cikkek