Egyéb kategória

Andy Vajna a feleségének: „Gyere, mi nem vagyunk sztárok!” – Így buliztak Vajnáék Cannes-ban

Csütörtök este rendezték meg Cannes-ban a híres amfAR-gálát, amin több magyar híresség is részt vett. Vajna Timi, Andy Vajna felesége pedig élőben jelentkezett a partiról. Több videót is megosztott a vörös szőnyegről, sőt még Palvin Barbi is feltűnik az egyik kisfilmben. De mi is az az amfAR-gála?
vous - 2016.05.20.
Andy Vajna a feleségének: „Gyere, mi nem vagyunk sztárok!” – Így buliztak Vajnáék Cannes-ban

Az amfAR-gála igazából egy jótékonysági esemény. A The Foundation for AIDS Research egy nonprofit szervezet, amely támogatja az AIDS-kutatást, kiemelt figyelmet fordít a betegség megelőzésére, kezelésére. Ennek az alapítványnak a megsegítésére rendezik meg minden évben Cannes-ban (is) az amfAR-partit, melyen a filmvetítések mellett jótékonysági árveréseket is tartanak.

A 2016-os partiról pedig Vajna Timi videókat is osztott meg rajongóival, az egyikben Palvin Barbi is feltűnik, egy másik kisfilmben pedig Timi férje, Andy Vajna mondott olyat, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Ebben a videóban feltűnik Palvin Barbi is. Híres modellek mutatják be az árverésre bocsátott ruhákat

Timi a vörös szőnyegről jelentkezik Andy Vajnával: „Gyere, mert mi nem vagyunk sztárok” – mondja sürgetve feleségének Andy Vajna

Andy Vajna kinyilatkoztatását pedig annyira imádjuk, hogy egy végtelenített verziót is készítettünk belőle

Ajánlott cikkek