Nem boldog a hüvelyetek? – a nadrágotok lehet az oka!

Nem boldog a hüvelyetek? – a nadrágotok lehet az oka!

Valamennyi nő tudja, mennyire vigyáznunk kell az alsótesti higiéniánkra. Tamponnal nem megyünk medencébe és ha lehet, menstruáció alatt nem szexelünk. Na de mi bajunk lehet a szűk farmeroktól?

Számtalan dolog lehet ártalmas a hüvelyünkre. Gombás fertőzés, toxikus sokk-szindróma, felfázás és még sorolhatnám, hogy mennyi mindent elkaphatunk bizonyos úton-módon, ha nem ápoljuk rendesen az altestünket. Nem is gondolnátok, hogy a szűk farmer is azok közé a dolgok közé sorolható, amiket érdemes lenne elkerülnötök.

Korábban már foglalkoztunk azzal, milyen nehéz elbánni a tavaszi felfázással, ha lemaradtatok volna róla, itt olvashatjátok el. Most azonban a szűk nadrágot hoztam el nektek, mint lehetséges problémaforrást. Tudom, hogy szinte mindenki imádja a szűk farmerokat, nagy trendjük is van. De azt valószínűleg ti sem tudtátok, hogy milyen gondokat okozhat odalent.

Forrás:
www.pexels.com

A Your Tango oldaláról ugyanis kiderült, hogy a szűk nadrág nagyon irritálja a hüvelyünket, de a legtöbb esetben a tüneteket összekeverjük egy fertőzés nagyon hasonló jelével. A legnagyobb probléma az vele, hogy a szűk nadrág olyannyira kidörzsölheti a szeméremtestet, hogy nagyfokú irritációt is kiválthat. Mindez odáig vezethet, hogy fertőzésszerű viszketést, pirosságot, majd a bőr gyulladását okozhatja. Vannak, akik érzékenyebbek rá, vannak, akik kevésbé, de az bizonyos, hogy a vékony, szűk farmerek alacsony légáteresztő képességükkel elősegítik a baktériumok elszaporodását is.

Miért nem becézgetjük a „tudjukmit”?

„Az a nő, aki határozottan, félénken, viccesen vagy mocskosan, de nevén nevezi a vagináját, tisztában van a testével. Azt sugallja, helyén kezeli, tudja, hogy létezik, szereti, és azt is tudja, mit szeret az ő nyunyója. Az, hogy miképpen nevezitek el, mindegy. Nálatok dől el fejben, hogy melyik szó rideg vagy gusztustalan, melyik erotikus, melyik kedves” – írja Andi egy korábbi cikkében, melyből az is kiderül, miért fontos, hogy szavak szintjén is foglalkozzunk magunkkal „ott lent”.

Mit tegyetek a boldog hüvelyért?

Ha a szűk nadrág irritációt okoz, váltsátok le inkább szoknyára vagy lazább nadrágra. Azoknak a nőknek, akik hajlamosabbak a fertőzésekre, érdemes sima pamut fehérneműt hordaniuk. Ha gondjaitok vannak visszatérő gombás fertőzésekkel, érdemes elmennetek orvoshoz és diagnosztizálni a problémát, de először is leváltani a szűk gatyókat!


Úgy néz ki, nyáron nem csak a meleg miatt érdemesebb szoknyát hordani!