Egyéb kategória

Mondatok, amiket sose mondjatok a barátnőtöknek szakítás után!

A szakítás nagyon nehéz, főleg, ha velünk szakítanak. Ha átestetek már hasonló szituáción, nagyon jól tudjátok, hogy mik azok a mondatok, amiket utáltok ilyenkor hallani a barátnőtöktől. De ha fordított a helyzet, és a barátnőtöket dobták ki, hajlamosak vagytok elfelejteni ezt, és sablonszövegekkel traktáljátok. Lányok, ne!
vous - 2016.05.29.
Mondatok, amiket sose mondjatok a barátnőtöknek szakítás után!

Nyilván ti tisztábban láttok ilyen esetben, mint a barátnőtök, akinél ilyenkor mintha a redőnyt lehúzták volna, de akkor is meg kell válogatnotok a szavakat, ha szakítás után vannak. Hogy legközelebb ne essetek abba a hibába, hogy akaratlanul is megbántsátok, a Women’s Health összeszedte azokat a mondatokat, amiket hanyagoljatok, ha legközelebb szerencsétlenül jönne ki a barátnőtök egy kapcsolatból.

„Tudhattad volna, hogy ez lesz”

Ha ilyet ejtetek ki a szátokon, nemcsak hogy óránként kell kibírnotok a barátnőtök bőgését, de még azt is a fejetekhez fogja vágni, hogy miféle barátnők vagytok ti, hogy nem mellette álltok, és ilyet mondotok neki. Tudjátok, ekkor mindent képesek felfújni.

„Tudom, mit érzel”

Nem, nem tudjátok. Illetve sejtitek, hiszen régebben biztosan belekerültetek hasonló szituációba. De ha ez nem mostanában volt, és éppen boldog, tartós kapcsolatban éltek, inkább ne tetézzétek a fájdalmát ilyen mondatokkal. Én elhiszem, hogy tényleg átérzitek, de ő talán ilyen állapotban kételkedik a körülmények miatt.

„Majd találsz jobbat”

Forrás:
giphy.com

Na ez az, amit tényleg ne mondjatok! Majd talál… de mikor? Arról nem is beszélve, hogy neki nem valaki jobb kell, hanem pont Ő, és nem majd, hanem most.

„Őszintén szólva, úgyis egy seggfej volt, sose bírtam”

Ha ez igaz is, ne így hozzátok a tudtára. Az, hogy a pasi rossz vagy jó ember volt, semmiben nem fogja őt a friss szakításnál vigasztalni, hiszen a friss sebe lesz a középpontban.

„Ó, annyi pasi van a Tinderen!”

Forrás:
giphy.com

Ez amúgy is kérdéses, hogy tényleg jó pasik vannak-e Tinderen, az viszont biztos, hogy nem azonnal a pasizásba kell belevetnie magát.

„Hagyd magad mögött a múltat, lépj túl az egészen!”

Ez nem egy rossz tanács, hiszen nyilván ezt kell tennie, de a friss szakításnál túl korai még ezt javasolni, hiszen meg kell gyászolnia a kapcsolatát. Az meg a másik, hogy mondani mindig könnyebb.

„Majd az idő megoldja”

Forrás:
giphy.com

Talán a top 3 sablonszövegben benne van. Mindannyian ismerjük ezt a szöveget. Persze ez alapvetően igaz, de rettentő idegesítő lehet, amikor fél napja szakítottak a barátjával, és az idő múlásával próbáljátok nyugtatni. Neki MOST fáj, és nem tud arra gondolni, mi lesz vele fél év múlva.

Egy ilyen helyzetben a legjobb, ha egy váll vagytok, amelyiken kisírhatja magát, és egy fül vagytok, ami meghallgatja.

Egyébként minden csillagjegy máshogy viseli a szakítást. Csekkoljátok, hogy a barátnőtök és ti melyik kategóriába tartoztok!

Ajánlott cikkek