Egyéb kategória

Ceruzával kihúzott és kiszőkített: így változott a sztárok szemöldöke 20 év alatt

Tény, hogy a '90-es évek sminktrendjei sorra térnek vissza a divatba, de azért van egy kivétel: a szemöldök. Ugyanis míg ma a természetes, vastagabb szemöldök hódít, 20 évvel ezelőtt a vékony, ceruzával kihúzott számított menőnek. De nézzétek csak meg ti is, hogyan változott a szemöldökdivat Pamela Andersontól Cara Delevingne-ig.
vous - 2016.05.30.
Ceruzával kihúzott és kiszőkített: így változott a sztárok szemöldöke 20 év alatt

A szemöldök az egyik leggyakrabban változó szépségtrendek közé tartozik – ott van a ceruzával kihúzott, a tetovált, a szőkített, a bokros vagy éppen a szivárvány-szemöldök. A szemöldöktrendek változását szinte kivétel nélkül láthatjuk a legnagyobb sztárcsajszikon.

A következő videó tehát azt mutatja be a celebeken, hogy hogyan változott a szemöldökdivat az elmúlt 20 évben. Megmondom őszintén, nálam Christina Aguilera szemöldöke verte ki a biztosítékot, de hát ki tudja, lehet, hogy pár év múlva a mai szemöldöktrendek lesznem érthetetlenek a fiatalok számára…

Takács Nóra tippje a tökéletes szemöldökért

A szép, ápolt szemöldök az arc éke még smink nélkül is, a sors azonban a legtöbb nőt aszimmetrikus szemöldökkel áldotta meg. Szerencsére ebbe nem kell beletörődnünk! Egy kis odafigyeléssel és néhány trükkel szimmetrikus, tökéletes szemöldököt varázsolhattok magatoknak! Hogy hogyan? Ebben a videómban megmutatom!

Ajánlott cikkek