Egyéb kategória

Ilyen lenne a világ, ha a férfiak szednék helyettünk a fogamzásgátlót

Amióta világ a világ, mindig is a nők szedték a fogamzásgátló bogyót. Ezúttal viszont belegondoltunk, milyen is lenne, ha a pasik szednék a pirulákat!

vous - 2016.06.09.
Ilyen lenne a világ, ha a férfiak szednék helyettünk a fogamzásgátlót

Ha a férfiak szednék helyettünk a fogamzásgátlókat, valószínűleg a feje tetejére állna minden. Először is tisztázhatjuk, hogy a fogamzásgátló alapvetően jó találmány, de mégsem tökéletes. Nem a hatékonyságra gondolok, hanem inkább a mellékhatásaira. Amikor először kezdtem gyógyszert szedni, ültem és vártam a csodát. Hatalmas melleket vártam és pattanásmentes bőrt. Aztán jött a feketeleves.

Nos, nálam szerencsére nem voltak durva mellékhatások, de másoktól hallottam súlygyarapodásról, vízvisszatartási problémáról és hangulatingadozásról is. Valójában senki sem törődik ezekkel a problémákkal, hisz ezek „csak” női gondok. Tudjuk, hogy már feltalálták a férfi fogamzásgátlót, de hány pasiról tudtok, aki szedi? Nem sokról, pedig ha belegondolunk, minden más lenne, ha ők szednék az antibébi tablettákat. A Your Tango segítségével össze is szedtem párat, miben változna meg az életünk, ha a pasik gondoskodnának helyettünk a fogamzásgátlásról.

Forrás:
iStock

1. Elfelejthetjük a hízást: Mindörökké leszámolhatunk a bogyók és hormonok miatti hízással, a fiúk viszont erősen elkezdhetnek aggódni a pocakjuk miatt.

2. Nem tudnánk, mi az a hajhullás: A fogamzásgátlóknak hála a pasiknak megvastagodna a haja, és nem kellene aggódniuk a Mickey-egeresedéstől.

3. Megváltozna az abortuszvita: Ha a férfiak vállát nyomná ez a probléma, valószínűleg mindent megtennének azért, hogy a véletlenül becsusszant terhességeket másképp állítsák be.

4. Nőne a születések száma: Minden nap egy tabletta, valljuk be, tuti, hogy elfelejtenék beszedni, éppen ezért egy hatalmas baby boom is várható lenne.

Szerintetek mi változna még meg az életünkben?

Ajánlott cikkek