Egyéb kategória

A magyarok megnyerték az első Eb-meccsüket: 2 : 0-ás győzelem Ausztria ellen

NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK: a magyar csapat legyőzte az osztrákokat, a végeredmény
2 : 0. Szép volt, fiúk!

vous - 2016.06.14.
A magyarok megnyerték az első Eb-meccsüket: 2 : 0-ás győzelem Ausztria ellen

Nagyon izgultunk a magyar–osztrák meccs miatt, de hála Szalai Ádám, majd Stieber Zoltán góljának, a magyar válogatott 2 : 0-ra legyőzte a FIFA-világranglista 10. helyén álló Ausztriát! 1964 után most nyert újra Eb-meccset a magyar csapat. Ráadásul a mérkőzés embere is a magyarok játékosa, Kleinheisler László lett. Nagyon büszkék vagyunk!

Ne sírj, Ausztria! Győzhetsz még Izland és Portugália ellen!

– fogalmazott Hajdú B. István, magyar szakkommentátor az első gól után, és akkor még ki gondolta volna, hogy 25 perc múlva másodszorra is a hálóba csűrjük a labdát?!

Forrás:
afp

De nemcsak Hajdú B. István, hanem a csapat kapitánya, Bernd Storck is elismerően nyilatkozott a meccs után a közszolgálati sporttelevízió riporterének:

Óriási volt a csapat teljesítménye! Keményen dolgoztunk, megérdemelten nyertünk! Remek meccset játszottak, brávó!

Megmondtuk, vagy megmondtuk?

Elismerjük, hibáztunk, amikor délután előre elárultuk a meccs végeredményét. Akkor egy gólt jósoltunk az osztrákoknak.. Ígérjük, legközelebb még ennyit sem előlegezünk meg az izlandiaknak! Apropó, a velük való mérkőzésre 4 nap múlva kerül sor, azaz június 18-án szintén este 6-kor, de már Marseille-ben. Mi akkor is szorítunk a magyar fiúkért, tartsatok velünk ti is!

Objektum doboz

HAJRÁ, MAGYARORSZÁG!

Ajánlott cikkek