Egyéb kategória

Így viseljétek az év legtrendibb színét, a VOUS-rózsaszínt!

Pasztell rózsaszín, lágy rózsaszín, világos rózsaszín – számos név, amivel jellemezhetnénk a ma igen trendi rózsakvarc árnyalatát, de maradjunk inkább a mi kedvenc megnevezésünknél: VOUS-rózsaszín. A VOUS-rózsaszínt már 1 éve minden olvasónk nap mint nap láthatja, így itt az ideje, hogy megosszuk veletek, mivel és hogyan érdemes hordani az év legmenőbb színét.

vous - 2016.06.16.
Így viseljétek az év legtrendibb színét, a VOUS-rózsaszínt!

Kinek áll jól?

Hiába gondoljuk, hogy a rózsaszín árnyalatok leginkább a kislányoknak állnak jól, tévedünk. A rózsaszínt igenis érdemes becsempésznünk a ruhatárunkba, nemcsak mert jókedvet és vidámságot sugározhatunk vele, de szupernőiessé is tehet egy-egy jól megválasztott darab. Fontos, hogy mindenki a színtípusához megfelelő színt válasszon, mert míg valaki a meleg árnyalatokkal ragyoghat, úgy más sápadtnak és fáradtnak tűnhet tőlük.

Lássuk is, kinek melyik rózsaszínt érdemes leakasztani a polcról!

  • Tavasz típus: Jó hírünk van a tavasz típusú lányoknak, ti vagytok azok a szerencsések, akik bátran válogathatnak a pasztell, azaz a VOUS-rózsaszín árnyalatai közül. Mázlisták!
  • Nyár típus: A nyári lányok a legszerencsésebbek, már ami a rózsaszínt illeti. Ők bátran viselhetik a rózsaszín szinte összes árnyalatát, de a neonszíneket érdemes kerülniük!
  • Ősz típus: Az ősz típusúaknak érdemes beszerezni a már-már pirosba hajló, epres árnyalatú rózsaszín ruhákat.
  • Tél típus: Bármennyire is meglepő, a tél típusú lányok azok, akik bátran viselhetik a legerősebb rózsaszínt, a pinket!

NORIE-blog – Megvan a csodafegyverem a ballábas reggelek ellen

„Ha létezik szín, amit messzire elkerültem, az a rózsaszín. Kislányként nyilván bolondultam érte, aztán ahogy betettem a gimibe a lábamat, már nem viseltem. Soha. Valahogy olyan butuskának éreztem” – szól Takács Nóra egyik korábbi cikke, amiben megmutatja, milyen az, ha azt a színt viseli, amit eddig kerülgetett.

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan festett Nóra tetőtől talpig rózsaszínben, ide kattintsatok!

Forrás:
Molnár Ancsa

Egy szín, amiben egész tavasszal ragyoghattok

Sminkesünk, Pádár Detti húsvét alkalmából megmutatta, milyen az, ha nem vagyunk nyuszik a sminkelésben. Hogy mire gondolunk? Egész pontosan arra, milyen csodás végeredményt érhetünk el, ha bátran nyúlunk a rózsaszínhez.

A sminktippeket és -trükköket ide kattintva lépésről lépésre elleshetitek!

Mivel viseljük?

Nyaka Dóri, a VOUS stylistja a színtípusok és az árnyalatok mellett azt is elárulta, milyen más színekkel érdemes párosítani a divat legnőiesebb színét.

A rózsaszínt társíthatjuk szürkével vagy drapp színekkel, ezzel a két árnyalattal egy letisztult, de mégis különleges hatást érünk el. Emellett jól mutat a kék, a sárga, a zöld árnyalatokkal is, de arra fontos figyelni, hogy a színek egy árnyalati skálán legyenek. Az árnyalatokat ne keverjük, kivéve, ha a rózsaszínt akarjuk rózsaszínnel társítani! Így például egy pasztell rózsaszín blúzhoz jól mutat egy pink nadrág. Ne feledjétek, van két szín, amivel tilos keverni: a lila és a piros! Ha ezeket az apró tippeket megfogadjátok, szuperstílusos szetteket állíthattok majd össze.

Melyik csillagjegy és mikor viselje a bűvös rózsaszínt?

„A rózsaszín rendkívül nőies szín, amelyet Vénuszhoz, a szerelem istennőjéhez társíthatunk. A Vénusz két jegyet is ural az állatövben, a Bikát és a Mérleget. Mindkét jegy számára fontos a harmónia, a szépség és a kényelem” – írja asztrológusunk, Németvölgyi-Nagy Reni egy korábbi cikkében, amiben elárulja, melyik jegyeknek hogyan érdemes hordaniuk a rózsaszínes árnyalatokat.

Kíváncsiak vagytok? Kattintsatok, és kiderül!

Ajánlott cikkek