Egyéb kategória

Öt dolog, amit csak a műkörmös lányok érthetnek

Nehéz lenne elmagyarázni, hogy miért jó a műköröm. Talán több érv van a miért ne legyen műkörmünk mellett, ám sokan, köztük én is, szeretem. Szeretem, ha picit hosszabb, és szeretem, ha nyáron a neon minden színében pompázik. Tisztában vagyok vele, hogy a (hosszú) műköröm tiszta 2005, de ahogy egyik nőtársunk is megmondta: a körmeim adják az energiát. Ha hasonlóan éreztek, és ti is szívesen csináltattok műkörmöt, ezeket a dolgokat biztosan érteni fogjátok.

vous - 2016.06.16.
Öt dolog, amit csak a műkörmös lányok érthetnek

Ha műkörmötök van és ráadásul nőiesen hosszú, biztosan találkoztatok már rosszalló pillantásokkal és butábbnál butább kérdésekkel. Azok közül is a legundorítóbbal, a hogyan oldjuk meg a „tudjuk, mit”. Amikor jó pár éve először hallottam a kérdést, szóhoz sem jutottam, miért merül fel ez egyáltalán?

Miért, te a körmöddel törlöd ki?

– válaszoltam kissé vulgárisan a gusztustalan kérdésre. Ne ijedjetek meg, nem fogom ezt a témát magyarázni, mi, műkörmös lányok tudjuk, hogy az é világon nem csinálunk semmit sem másképp, különösképpen nem ezt, mint mások. Megtanultunk a körmeinkkel együtt élni, és a kételkedőknek üzenem: mindent, de tényleg mindent lehet hosszú műkörmökkel is csinálni. Sőt, van, hogy kifejezettem előny a hosszú köröm, és bizony bármilyen hihetetlen, de a házimunkát is könnyedén elvégezzük, és nem a körmünkkel, egy ujjal ütögetjük a billentyűzetet. 

Öt olyan dolgot hoztam, amit csak a műkörömmel rendelkező lányok érthetnek.

1. Könnyebb kivenni az aprót a pénztárcából. Összecsippentjük a körmünkkel.

Objektum doboz

2. Mosogatásnál is hasznos, a makacs, odaragadt ételmaradékot a körmünkkel könnyedén le tudjuk kaparni  

Objektum doboz

3. A legegyszerűbb, legunalmasabb szetteket is feldobják a körmeink

Objektum doboz

4. Krémet tégelyből csak spatulával veszünk ki

Objektum doboz

5. A hónapunk fénypontja, amikor meglátogatja a manikűrösünket

Objektum doboz

Ajánlott cikkek