Egyéb kategória

Extrém szandálok, amikkel ti lesztek az idei nyár divatkirálynői

A statement kiegészítők, táskák viselése évek óta csillapíthatatlanul hódít. Egy jól megválasztott óriási ékszer a legszürkébb, leghétköznapibb, már-már unalmas szettet is stílusos outfitté varázsolja. Mit szólnátok, ha azt mondanánk, az idei nyár legyen a statement szandálok éve? 

vous - 2016.06.24.
Extrém szandálok, amikkel ti lesztek az idei nyár divatkirálynői

A statement nyakláncok néhány éve elfoglalták biztos helyüket a divat trónján, amin azóta is stabilan ülnek. Kezdetben előszeretettel hordtuk a letisztult, egyszerű ruhadarabokhoz, míg mára már teljesen elfogadottá vált, hogy a színesebb, feltűnőbb ruhákhoz is bátran párosítjuk a hangsúlyos kiegészítőket. Az ékszerek hódítása után már szinte észre sem vettük, hogy a statement táskák is belopták magukat a szívünkbe, pedig de!

Az óriási, feltűnő darabok iránt érzett rajongás egyébként cseppet sem meglepő, a színes, csillogó kiegészítők tökéletesen feldobják a legunalmasabb, legrégebbi szettet is, amit már egy ideje szívünk szerint fel sem vennénk. Ismerős érzés, igaz? Ebből kiindulva legyen ez az nyár a statement szandáloké! Hiszen a robosztus, tapadós nyakláncokat nem szívesen vennénk fel a tomboló hőségben, de szandált mindenképp választanunk kell, nemde? 

4 alapszabály, hogy ne essünk át a ló túloldalára!

A stílusos megjelenést könnyű elrontani, így a lábbelik esetében is érdemes a kevesebb több elvén kiindulni. Lássuk a szabályokat!

  • Ha statement szandált viseltek, a hangsúlyos ékszereket hagyjátok otthon!
  • Hangsúlyos, erős színű szandálnál maradjatok a jól bevált világos, pasztellárnyalatú ruháknál!
  • Ha több szín is díszíti a lábbelit, jó, ha a mintázat egyik színe visszaköszön az öltözékünkben
  • Nyúljatok bátran különböző anyagú, mintájú és színű darabokhoz

Az alapszabályok mellett természetesen fontos, hogy a stílusotokhoz illő fazont válasszatok, amiben tündökölhettek ahelyett, hogy bizonytalankodnátok! Összegyűjtöttük a mi idei kedvenceinket!

Magas sarkú ékszerszandálok

1. H&M 2. Zara 3. Zara

1. H&M, 2. Zara, 3. Zara
Forrás:
VOUS

Lapos talpú nyári kedvencek

1. H&M 2. Deichmann 3. Zara 4. H&M 5. Mango

1. H&M, 2. Deichmann, 3. Zara, 4. H&M, 5. Mango
Forrás:
VOUS

Az arany középút: a telitalpú

1.H&M 2. Zara 3. Deichmann

1.H&M, 2. Zara, 3. Deichmann
Forrás:
VOUS
undefined

Egy stílusos trükk, amivel a legátlagosabb ruhátokat is különlegessé varázsolhatjátok

Egy korábbi S.O.S. című napunknak köszönhetően már megtudhattátok, melyik az a kiegészítő, ami egy vészhelyzetként megélt reggelt is megmenthet. Kíváncsiak vagytok? Ide kattintva elolvashatjátok!

Ajánlott cikkek