Egyéb kategória

5 menyasszony vallott arról, miért lett a nászútjukból frászút

Amikor az esküvőre vagy a nászútra gondolunk, általában mindent tökéletesnek látunk. Gyönyörű táj, napsütéses idő és kifogástalan élmények. Azonban előfordul, hogy nem minden úgy alakul, ahogy szeretnénk – erről pedig ki is mesélhetne őszintébben, mint maguk a menyasszonyok?

vous - 2016.06.25.
5 menyasszony vallott arról, miért lett a nászútjukból frászút

Sajnos nem megy úgy minden, mint a karikacsapás. Ugyanez vonatkozik azokra a menyasszonyokra, akik 1 évig tervezgették a nászútjukat, aztán egyik pillanatról a másikra összeomlott minden. Na de mi most tanulhatunk a hibáikból, hisz elhoztam nektek a Women’s Health oldaláról néhány menyasszony vallomását arról, mi volt a bibi a saját mézesheteikben.

1. Túl rövid volt

Egy röpke hétvégére raktuk a mézesheteinket a Bahamákra. Valójában a rengeteg utazás miatt szinte csak pár órát töltöttünk el a tengerparton, bárcsak ott lehettünk volna még legalább három napot!

2. Túl keveset szántunk rá

Próbáltuk nagyon alacsony költségvetésből megúszni az egészet. Hotel helyett diákszállón aludtunk, repülő helyett inkább vezettünk, és meg volt szabva, hogy egy nap mennyit költhetünk. Romantikus utazás helyett inkább azt éreztem, hogy most szabadultam ki a suliból.

Forrás:
www.pexels.com

3. Túl későn mentünk

Sajnos a nászútra csak 5 hónappal az esküvő után tudtunk sort keríteni. Pont ezért, amikor elmentünk, nem éreztem azt, hogy ez a nászutam, hanem mintha egy sima vakáció lett volna.

4. Olyan helyre mentünk, ahol korábban már voltam

A férjem egy olyan célpontot választott ki, ahol én már korábban jártam. Gondoltam, jó móka lesz újra ellátogatni oda, de egyáltalán nem volt az. Bárcsak olyan helyet választottunk volna, ami mindkettőnknek új lett volna.

5. Túl fáradtak voltunk az utazás előtt

Nagyon rossz ötlet azonnal az esküvő utáni reggel utazni. Mindketten nagyon fáradtak voltunk a lagzi miatt, legszívesebben három napot végigaludtunk volna. Semmihez sem volt türelmünk, simán várhattunk volna pár hetet az utazással.

Nektek volt hasonló negatív tapasztalatotok?

Ajánlott cikkek