Egyéb kategória

Káosz a VOLT Fesztivál első napján – a fesztiválozók csalódottak

Kedden elstartolt a VOLT Fesztivál Sopronban. Már az első nap hatalmas botrányba fulladt, a beengedéssel voltak gondok. A fesztiválozók felháborodtak, a szervezők magyarázkodtak.

vous - 2016.06.29.
Káosz a VOLT Fesztivál első napján – a fesztiválozók csalódottak

Többórás sorban állásról számoltak be a fesztiválozni vágyók a 2016-os VOLT Fesztivál első napján. A tűző napon legalább két órát álltak sorban, volt, aki lekéste a koncerteket. A VOLT hivatalos Facebook-oldala közleményben kért elnézést a probléma miatt. A szervezők az új beléptetőrendszer lassúságával magyarázták a hosszú várakozási időt, valamint kérték a fesztiválozókat, érkezzenek korábban.

Objektum doboz

Ennek ellenére a csalódott, dühös fesztiválozók nem kímélik a VOLT szervezőit

A szervezés valami kritikán aluli, a beengedés menete hihetetlenül lassú. Nagyjából félóránként lehet egyet előre lépni. Káosz a köbön. A sor egyáltalán nem halad, ül valaki a check in pultban egyáltalán?

Objektum doboz

A beléptetés katasztrofális. Órákig kell sorban állni a karszalagért levegő és víz nélkül úgy, hogy egyetlen szervezőt sem látni a környéken, aki magyarázattal szolgálna vagy segítene. Hét órakor érkeztünk és az összes koncetről lemaradtunk. 

Objektum doboz

Mi bérlettel hazamentünk. 2 órás sorban állás után sem jutottunk be. Nagyon gáz a beléptetés! 

Ajánlott cikkek