Trend

Kontyos lányok! Ezeket a bakikat ne kövessétek el

Ilyenkor nyáron a legegyszerűbb és legpraktikusabb hajviselet a konty. Azonban a konty adta lehetőségektől hajlamosak vagyunk elkényelmesedni és bizonyos hajrituálékat szépen lassan elhagyunk. Bár hatalmas divat a kócos konty, ezeket a hibákat ne kövessétek el!

vous - 2016.07.05.
Kontyos lányok! Ezeket a bakikat ne kövessétek el

Ha nyár, akkor konty, hiszen ez a legpraktikusabb séró, a konty a megmentőnk, hogy a legnagyobb hőségben ne rohanjunk a fodrászhoz levágatni a hajunkat. Azonban megszoktuk, illetve elkényelmesedtünk a konty adta lehetőségektől. Gondoljatok bele, reggel felkelünk, kontyba vágjuk a a hajunkat, és le van tudva az egész hajmizéria. Az pedig, ha kiáll itt-ott egy-egy kósza tincs, még trendibbé teszi a sérót. Ez így rendben is van, de ha sokszor választjátok a kontyot, ezeket a hibákat ne kövessétek el.

1. Fésülködés

Ne hanyagoljátok el a fésülködést sem, mivel ha nem fésülködünk rendszeresen, amikor a fésű közelébe kerül a hajunk, több hajszál fog kihullani, főleg, ha után ránézünk a hajkefére.

Objektum doboz

2. Ne legyen túl szoros a konty

Biztosan ismerős az a szitu, amikor kibontjátok a hajatokat, és a hajgumi nyoma meglátszik a hajban. Ez nem túl jó, hiszen az erős gumival még inkább törik a haj. Próbáljátok lazábbra tekerni a kontyot.

Objektum doboz

3. Hajmosás

A száraz sampon jó dolog, de ne feledjétek, csupán egy napot nyerhetünk vele, és sajnos a kontyba kötött hajon is látszik, ha zsíros.

Objektum doboz

Címkék: #hajtrend #konty
Ajánlott cikkek