Egyéb kategória

Dobjatok el mindent: találkozott a két Hermione!

Tudjátok, hogy mi történik, ha Hermione és Hermione találkozik egymással? Cukiskodás! És nem, ezúttal nem az időnyerő nyaklánc miatt történhetett ez meg, hanem a filmben és a színdarabban szereplő két színésznő találkozott egymással.

vous - 2016.07.08.
Dobjatok el mindent: találkozott a két Hermione!

Ennek a hónapnak, sőt talán ennek az évnek az egyik legjobb képe az, amelyik akkor készült, mikor a két Hermione találkozott egymással. Bizony, néhány röpke másodpercre a világon minden rendben volt. Ugyanis a Harry Potter-filmek egyik főszereplője, Hermione Jean Granger, vagyis Emma Watson nem mással találkozott, mint a Harry Potter és az elátkozott gyermek című darab Hermionéjével, Noma Dumezweni színésznővel.

A kép alapján behatárolhatjuk, hogy egy backstage-öltözőben került sor a találkozóra, így arra is következtethetünk, hogy Emma már látta a színművet. Ezután pedig lőttek pár képet arról, mennyire örült egymásnak a két színésznő.

Objektum doboz

Objektum doboz

Emma nem csak a másik Hermionével lógott együtt, a fotózkodáshoz csatlakozott Albus, akit Sam Clemmet alakít, sőt Scorpios is, akit pedig Anthony Boyle játszik – olvashatjuk a Hello Giggles oldalon. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek