london

Erzsébet királynő álláshirdetést adott fel, ennyiért keres mosogatónőt

Erzsébet királynő álláshirdetést adott fel, amiben királyi mosogatónőt keres a Buckingham-palotába. Olyan személyre van szükség, aki mosogat és besegít az ételek előkészítésében. A fizetésen kívül pedig az illető beköltözhet a palotába.

Nagy álma teljesülhet annak, aki arról álmodott, hogy Erzsébet királynőnek dolgozhasson, hiszen mindenki egyenlő esélyekkel pályázhat a mosogatónői állásra a Buckingham-palotában. Ezen kívül pedig évi 6 millió forintnak megfelelő összeget kereshet. Csábító, ugye?

Amit a mesés összegért tennetek kell

Teljes munkaidős állásról van szó, ami heti 5 munkanapból áll, amikor a mosogatás mellett a séfeknek kell a segítségükre lenni a napi több száz adag étel elkészítésében. Az is előfordulhat, hogy másik királyi birtokra kell utazni egy-egy alkalommal és ott kell ellátni a munkát. Az álláshirdetésben az is olvasható, hogy nem szükséges a munkatapasztalat, de csapatjátékosnak kell lennetek és a munkátokat büszkeséggel és odafigyeléssel kell végeznetek, ha jelentkezni szeretnétek – írja a Hello magazin. Továbbá fontos a higiénia betartása, de tanfolyamokat biztosítanak annak, aki szeretné továbbképezni magát.

Természetesen a juttatások és a munka mellett elmondhatjátok magatokról, hogy a királynőt szolgáló csapat szerves részét képezitek és akár reggelente összefuthattok Harry herceggel, vagy találkozhattok a tündéri kis Sarolta hercegnővel.

Ha szeretnétek jelentkezni, akkor gyorsnak kell lennetek, mivel július 20. a határidő.

Forrás:
pixabay.com