Egyéb kategória

Blake Lively kitálalt arról, milyen a nyári terhesség

A terhesség kétségkívül megviseli a női testet, és ezen a tényen semmilyen időjárási körülmény nem változtat. De milyen a terhesség nyáron, a hőségtől olvadozó New Yorkban? Na, ahhoz már szuperképességek kellenek Blake Livley szerint!

vous - 2016.07.18.
Blake Lively kitálalt arról, milyen a nyári terhesség

Sokszor írtunk már nektek Blake Lively terhességéről, és elhoztuk nektek a legkihívóbb ruhákat is, amikben mindenki Serenája várandósan tündökölt. A színésznő azonban nemrég ellátogatott a The Tonight Show-ba, és őszintén mesélt Jimmy Fallonnak arról, milyen nyáron terhesnek lenni. Talán nem lövöm le a poént, ha előre elárulom: nincs oda érte.

A terhességnek illegálisnak kellene lennie júliusban New Yorkban, amikor ekkora a forróság! Komolyan mondom, csak azért várom, hogy elfolyjon a magzatvizem, mert tudom, hogy egy pillanatra le fog hűteni. 

– kezdte a színésznő vicceskedve. Aztán hozzátette:

Mindenki megkérdezi, hogy hogy érzem magam, de igazából nem akarja hallgatni, hogy a terhességről panaszkodok. Szóval tessék, most nektek fogok panaszkodni!

Forrás:
AFP

Ráadásul Blake már a második gyermekét várja: elsőszülött lányuk, James, decemberi gyermek volt, így a színésznőnek nem kellett nagy pocakkal szenvednie a kánikulában. Ettől függetlenül James látnoki képességekkel lett megáldva, ugyanis megjövendölte kistestvére érkezését még azelőtt, hogy Blake tudott volna róla! 

Megpuszilta a hasamat és azt mondta: baba! Azóta is ezt csinálja idegenekkel, csak talán ők kevésbé örülnek neki, mint én. 

A Gossip Girl sztárja egyébként már korábban is kinyilvánította terhességgel kapcsolatos véleményét, amikor feltöltött egy olyan fotót magáról, ahol modellként pózol, aztán pedig egy olyat, amin magát a valóságot láthatjuk: egy ásítozó kismamát, aki alig várja, hogy vízszintesbe helyezkedhessen.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.