Egyéb kategória

Hófehérkék és munka hősnői, figyelem! Napozás nélkül is lehettek gyönyörű barnák

Nyáron egy kicsit mindannyian felszabadulunk: munka után nem sietünk haza, megnézünk egy filmet a kertmoziban vagy végigcsevegjük egy pohár bor mellett az estét. Szívesen vállalunk be valami új dolgot: színesebb ruhákat, feltűnőbb hajszínt, extrémebb hobbit. Szívesebben mutatjuk meg a lábunkat vagy a vállunkat a kedvenc nyári ruhánkban. És azt is szeretjük, ha ilyenkor kicsit barnábbak vagyunk még akkor is, ha nincs időnk órákon át napozni. A napcsókolta bőrszínt akár néhány perc alatt elérhetjük a 21. századi kozmetikai termékek segítségével. Azért néhány tippet és szabályt fogadjatok meg tőlünk a könnyű barnulás kedvéért.

vous - 2016.07.20.
Hófehérkék és munka hősnői, figyelem! Napozás nélkül is lehettek gyönyörű barnák

Forrás:
Cséfalvay Fanny
Megtanítunk összecsomagolni a nyárra – Tuti holmik fesztiválra, strandra és utazáshoz Megtanítunk összecsomagolni a nyárra – Tuti holmik fesztiválra, strandra és utazáshoz

Megtanítunk összecsomagolni a nyárra

Ha ti is utáltok nyáron a szobában ücsörögni, ne fogjátok vissza magatokat: menjetek strandolni, utazzatok, fesztiválozzatok. De bármelyiket is választjátok, ne felejtsétek el magatokkal vinni azokat a holmikat, amikre biztosan szükségetek lesz.

A legjobb cuccokért kattintsatok ide!

A cikk megjelenését a DOVE DermaSpa Summer Revived önbarnítós testápolói támogatták, amit világosabb és sötétebb bőrre is megtaláltok már a boltokban!

Ajánlott cikkek