Egyéb kategória

5 trükk, hogy az esküvő után még sokáig megmaradjon a tűz

Amikor egy pár több év járás után összeházasodik, újra fellángol a szenvedély, ám a nászutas időszak könnyen elillan, ha nem figyeltek oda. Ezek a tippek viszont segítenek, hogy sokáig égjen a tűz.

vous - 2016.07.26.
5 trükk, hogy az esküvő után még sokáig megmaradjon a tűz

Dolgozzatok az önbizalmatokon!

Akkor lesztek a férjetek szemében szexik, ha annak is érzitek magatokat. Folyamatosan figyeljetek arra, hogy rendben legyetek magatokkal, és kihozzátok a nőies oldalatokat. Ez nemcsak a párkapcsolatotok szempontjából, de magatok miatt is hasznos. Menjetek olyan edzésre, amitől jobban érzitek magatokat a bőrötökben, szánjatok időt saját magatokra!

Forrás:
iStock

 

Szexeljetek sokat!

Minél többet szexeltek, és minél intimebb a viszony, annál jobban érzitek magatokat a bőrötökben, ennek következtében pedig jobb lesz a kapcsolat is. Ez egy szuperjó ördögi kör!

A további 3 tipp a harmonikus házasságért a cikk folytatásában olvasható, IDE kattintva.

Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.