Lélek

Gyönyörű budapesti lánykérésen olvadozik az internet

Sok romantikus lánykérést láttunk már, de nálunk most ez az aktuális kedvenc: egy srác szuperromantikus eljegyzést szervezett Budapesten. Nagyon édes!

vous - 2016.07.26.
Gyönyörű budapesti lánykérésen olvadozik az internet

Budapest városát imádják a külföldiek, hiszen rengeteg turista érkezik a fővárosba – nem véletlenül! Sőt, most egy külföldi srác a magyar fővárost választotta helyszínül élete legfontosabb kérdéséhez. Ennek pedig tanúi lehettek a bazilikánál sétáló járókelők is, akik arra lehettek figyelmesek, hogy feltűnően sok fehér pólós ember hord egy-egy szál virágot egy mit sem sejtő lánynak. 

Természetesen hamar rájött mindenki, hogy valami nagyon szép és különleges gesztusról van szó. A videóból ugyanis kiderül, hogy egy lánykérés közepébe csöppentek az arra látogatók. Egy Dubai-ban élő olasz fiú egy budapesti esküvőszervezőt keresett meg azzal, hogy szeretné megkérni szlovák barátnője kezét. A lány azt hitte, egy hétvégére jönnek a megyar fővárosba, nem sejtett semmit, így persze nagyon meglepődött, de végül – az akkor már hatalmas virágcsokorral a kezében – igent mondott a romantikus srácnak. Gratulálunk nekik!

Zsepiket elő!

Objektum doboz

Na, nektek is könnybe lábadt a szemetek?

Szervező/Planner: Vágvölgyi Andrea
Fotó/Photographer: Bodnár László
Film: Bende Tamás, Jaksa Tímea, Erdősi Tibor

Ajánlott cikkek