Egyéb kategória

Ez történik akkor, ha 100 réteg arcmaszkot kentek fel az arcotokra

A „100 réteges” kihívásoktól teljesen megőrült az internet és már szinte minden szépségterméknél kipróbálták, mi történik akkor, ha száz réteget kennek belőle magukra. Most eljött a bőr tisztításának ideje: ez történik akkor, ha 100 réteg arcmaszkot kenünk magunkra.

vous - 2016.08.01.
Ez történik akkor, ha 100 réteg arcmaszkot kentek fel az arcotokra

Emlékeztek még arra a lányra, aki 100 réteg alapozót vitt fel az arcára? Mivel a videója alatt olyan kommentek érkeztek, amik azzal támadják, hogy a pórusait teljesen eltömíti a sok alapozó és hogy a pattanásoknak remek kialakulási lehetőséget biztosít, úgy döntött, videóban reagál.

A negatív kommenteket a lány a javára fordította, úgy, hogy elérje a tökéletesen tiszta pórusokat az alapozós kihívás után, 100 réteg arcmaszkot vitt fel az arcára. Nem tudjuk, mennyire sikerült a tisztító hatást elérnie, abban is kételkedünk, hogy valójában jót tett az arcbőrének a sok réteg maszk. De egy dolgot biztosan állíthatunk: az egyik legfélelmetesebb látványt nyújtotta a 100 réteges kihívások történetében az ébenfekete, nyúlós maszk lehámozása a bőrről.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek