Egyéb kategória

Egy falatnyi rózsaszín mennyország: kóstoljátok meg a rozécsokoládét!

Habár a nyár lassan a végéhez közeledik, még mindig tartogat meglepetéseket számunkra. Ilyen csoda például a gyönyörű, rózsaszín rozécsokoládé is, amiért teljesen odavagyunk!

vous - 2016.08.02.
Egy falatnyi rózsaszín mennyország: kóstoljátok meg a rozécsokoládét!

2016 nyara már eddig is sok újdonságot tartogatott, gondoljatok csak a rózsaszín frozéra, a rozés gumimacira, vagy épp a rozéarany hajtrendre. Egyáltalán nem véletlen, hogy a rozé ennyi nyári trendben helyet kapott, hiszen ezt a borfajtát általában a nyári naplementékhez, egy szép tájhoz és gyönyörű jégkockákhoz kötjük, legalábbis mi, nők egészen biztosan. Most azonban – annak ellenére, hogy a nyár lassan a végéhez közeledik – új rozés finomságra figyeltünk fel: ez pedig nem más, mint a szupercsajos, rózsaszín rozécsoki. Nektek is felkeltette az érdeklődéseteket a dolog? Akkor pillantsatok a képre: NYAMI!

Forrás:
compartes.com

A rozébor a szőlő héjának pigmentjeiből nyeri rózsaszínes árnyalatát: minél kevesebb ideig hagyják érintetlenül a nedűt, annál halványabb vörös színt kap majd. Most pedig, a Los Angeles-i Compartés nevű csokigyártó cég úgy gondolta, kölcsönveszi ezt a színt, és egy új csokoládétrendet hoz létre, ami minden hölgyet garantáltan levesz a lábáról. Így jött létre a fehér csoki és a kedvenc borfajtánk, a rozé keveréke, amit gyönyörű, ehető rózsaszirmokkal szórtak meg, hogy még ellenállhatatlanabb legyen.

Jó hír, hogy az internetnek hála a termék nemcsak Amerikában elérhető, hanem már Európa egyes országaiba is szállítanak, például Olaszországba, Németországba és Ausztriába is, Magyarország azonban még nincs a kiválasztható országok listáján. De ami késik, nem múlik! Ha pedig nem kedvelitek a rozét, vagy esetleg a bort mint műfajt, akkor is érdemes szétnéznetek a Compartés oldalán, ugyanis számos szokaltan ízre bukkanhattok: például müzlis fehér csokit, elefánt alakú keserűcsokit, és fánk ízű csokitáblát is találhattok!   

Ajánlott cikkek