Megvan, honnan ered a farmer neve!

Egy szuper trükk, hogy a farmerdzsekitek mindig tiszta legyen

Hiába a nyár és a hőség, a legforróbb évszak egyik alapdarabja akkor is a szupertrendi farmerdzseki. Hűs reggeleken vagy estéken életmentő lehet, arról nem is beszélve, hogy szinte mindenhez megy és mindenkinek jól áll. De hogyan tisztítsuk és szagtalanítsuk?

Egy olyan fura tisztítási módszerrel állt elő a Purewow, hogy először csak bámultam magam elé, de állítólag ez a praktika sokkal jobbat tesz a farmeranyagnak, mint egy szimpla mosás. Hogy miről beszélek? Meg fogtok lepődni: egy nagy szatyorba kell helyeznetek a dzsekit (de csak ha tényleg farmer!), azt pedig be kell raknotok egy éjszakára a fagyasztóba.

Igen, jól olvassátok! A hideg ugyanis elpusztítja a rossz szagot okozó baktériumokat a ruhadarab felületéről, amelyek a meleg időben gyűlnek fel az anyagban. Még egy jó pont, hogy a farmer így megmarad az eredeti állapotában, ami az okosok szerint sokkal jobbat tesz neki, mintha kimosnátok és megszárítanátok, így nemcsak tiszta lesz, de több bacit is eltüntettek róla. Persze, ha például leöntitek valamivel a dzsekit, vagy összekoszoljátok, akkor a mosógépbe is be kell tenni, de ha csak általános tisztításról van szó, arra EZ a legszuperebb módszer, amivel rengeteg időt is spórolhattok!

Forrás:
pexels.com

Ha már farmerről beszélünk, bizonyosodjatok meg róla ti is, hogy nemcsak tökéletes dzseki, de farmernadrág is létezik számotokra!

Próbáljátok ki ti is!