Egyéb kategória

Újabb X-akta nyílt: rejtélyes, villogó fény miatt parázik az internet

Ti is szerettétek Scully és Mulder x-aktás történeteit nézni estéről estére a tévében? Akkor tetszeni fog nektek ez az eset, ugyanis kedd éjszaka St. Louis felett furcsa fény jelent meg, amit eddig senki nem tudott megmagyarázni. 

vous - 2016.08.05.
Újabb X-akta nyílt: rejtélyes, villogó fény miatt parázik az internet

A St. Louis-i Fox59 jelentette az esetet, miszerint egy misztikus fényt láttak többen is kedd éjjel fél három felé – mikor máskor, hiszen ez a leghorrorisztikusabb időpont –, amire eddig nem érkezett elfogadható magyarázat.

A magazin szerint egy Chase Rhoades nevű férfi éppen a kaszinóból tartott hazafelé, amikor éles fénypontra lett figyelmes St. Louis egyik legismertebb terén áthaladva. Telefonját előkapva készített egy videót, amit elküldött a Fox 13-as csatornának, szóval az úriembernek köszönhetően mindenki megteheti a maga tippjeit, hogy mi okozhatta ezt a rejtélyes égi jelenséget. Íme, a legfrissebb X-akta:

Objektum doboz

 A videót sokan annyira furcsának találták, hogy feltúrták az internetet egyéb képekért és videókért, és nem is kellett sokáig kutatniuk. A chicagói Fox 32 is megosztott egy hasonló olvasói videót, melyet itt találtok:  

Objektum doboz

A ti reakciótok is hasonló?

Objektum doboz

A helyi hírportálok szerint az olyan szervek, mint például a The National Park Service, ami kifejezetten gyorsan szokott reagálni az ilyen eseményekre, most hallgatnak a különös fénnyel kapcsolatban.

Egyszóval indulhat a találgatás, hogy mit is láthatunk valójában a fenti videókon! 

Ajánlott cikkek