Egyéb kategória

Tragédia helyett élete utazása várta a haldokló labradort

Amikor befogadunk egy állatot a családunkba, szinte pillanatok alatt válik kedvesebbé a szívünknek, mint azt szavakkal le tudnánk írni. Ahogy a családtagjainkról is, róluk is hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy örökké mellettünk lesznek, így sokszor csak akkor szembesülünk az ellenkezőjével, amikor eljön a végső búcsú órája. Egy ideig úgy tűnt, hogy ennek a csokiszínű labradornak is ütött az órája, de története végül egészen megható fordulatot vett!

vous - 2016.08.12.
Tragédia helyett élete utazása várta a haldokló labradort

Ha igazi állatbarátok vagytok, sajnos fel kell készülnötök arra, hogy valószínűleg végig fogjátok nézni az összes kedvencetek halálát. Ezek eléggé tragikus kilátások – ráadásul a kritikus pillanatokban még segíteni sem tudunk rajtuk, csak hagyjuk, hogy a természet bevégezze a dolgát –, éppen ezért fontos kiélvezni és értékelni az összes együtt töltött pillanatot.

Ezt tette egy volt tengerész is, Robert Krugler, méghozzá csokiszínű labrador kutyusával, Bellával, ameddig rosszindulatú daganatot nem diagnosztizáltak a kislánynál. Nem sokkal a pozitív leletek után a kutyus egyik lábát is amputálni kellett, aztán pedig a rák átterjedt a tüdejére is. Az orvosok legjobb esetben is hat hónapot jósoltak a kutyusnak, Robert pedig majd szétrobbant a tehetetlenségtől. Ekkor döntött úgy, hogy egy életnyi kalandot zsúfol egyetlen utazásba, hogy kárpótolja egyetlen igaz barátját a sors kegyetlenségéért.  

Forrás:
Pexels

14 hónap telt el Bella diagnózisa óta, de a páros még mindig úton van. Az utazás minden pillanatát élvezi, és még rengeteg mindent kell látnia. A veterán matróz tisztában van vele, hogy a kutya ideje mindjárt lejár, de legalább a lelkiismerete tiszta, ugyanis olyan kalandban lehetett része, ami nem sok kutyának jut az életben. A férfi blogot is vezet a kalandjaikról, amit itt olvashattok. Ha pedig szeretnétek őket élőben látni, íme egy videó, ami összefoglalja eddigi utazásukat! Azért ne felejtsetek el magatok mellé készíteni egy zacskó zsepit előtte.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek