Egyéb kategória

Ne mondjatok nemet a partira! Így bulizzatok, ha zárkózottak vagytok

Ha valaki zárkózott természetű, az nem azt jelenti, hogy nem szeret bulizni. Most nekik adunk tippeket ahhoz, hogy önfeledten tudjanak partizni bárhol, bármikor!

vous - 2016.08.21.
Ne mondjatok nemet a partira! Így bulizzatok, ha zárkózottak vagytok

Ahhoz, hogy a zárkózott lányok is jól viseljék a bulik forgatagát, csupán néhány trükköt kell elsajátítaniuk. Ha ezek megvannak, máris nagyobb kedvvel indulnak majd partizni a csajokkal. Ha ti vagy az egyik barátnőtök ezzel a problémával küzd, a cikk után többé nem lesz kifogása a hétvégi csajos összejövetelek ellen. Bulizásra fel!

Csendes pontok

Keressétek meg a helyszínen a nyugis, félrevonulós helyeket már érkezéskor. Házibuli esetében egy üres folyosó, hátsó terasz vagy udvar jelentheti ezt, míg szórakozóhelyen a tánctértől félreeső asztalok vagy a kinti ülőhelyek. Amikor már túl nagy a tömeg és túl hangos a zaj, akkor ide elvonulhattok kicsit összeszedni magatokat.

Terv

Határozzátok meg ti, hogy mikor szeretnétek elhagyni a buli helyszínét, ne érezzétek cikinek, hogy nem a barátnőitekkel távoztok. Addig maradjatok, amíg jól érzitek magatokat, elvégre erről szól a buli.

Barátok 

Könnyebb lehet, ha nem szakadsz el a baráti társaság környékéről. Nem kell rajtuk lógni, de biztonságot és nyugalmat sugározhat az, hogy mindig van kihez szólni, és ismerősök vesznek körül.

Forrás:
pixabay.com

Ismerkedés

Ha nem megy az ismerkedés magatoktól, akkor kérjétek meg a barátaitokat, hogy mutassanak be az ő haverjaiknak, és így biztosak lehettek benne, hogy nem fogtok csalódni az új társaságban, és lesz közös témátok.

Segítség 

Vállaljatok valamilyen szerepet a buliban! Legyetek a sütifelelősök, vagy segítsetek az asztal eltakarításában, így nem kell a társaság középpontjába keverednetek addig sem, és még a házigazda dolgát is megkönnyítitek.

Ajánlott cikkek