jóga edzés videó részlet

6 vicces dolog, ami csak azokkal fordul elő, akik jógáznak

Ma már a társadalom egy jelentős csoportját alkotják azok, akik a jógában teljesednek ki, abban eresztik ki a gőzt. Sokan közülük zöld turmixot isznak, és képesek nyakatekert pózokban is kecsesek és légiesek lenni. Így talán nem is olyan meglepő, hogy akik együtt jógáznak, azoknak hasonló az érdeklődési körük, hasonló az ízlésük, és hasonló vicces dolgok is történnek velük, amik csakis jógásokkal fordulhatnak elő. Például ezek.

  1. Szerintetek a jóganadrág teljesen jó munkába is viseletnek.
  2. Hirtelen felriadtok jóga közben, hogy valami hangos. Aztán rájöttök, hogy savasana pózban toljátok, és a zaj a horkolásotok. Hííjj!
  3. A cipő mint divat nálatok kissé más fogalmat jelöl. Magas sarkú? Talán egy van. Sportcipő és surranó? Hegyekben áll!
  4. A barátaitok már a szórakozóhelyen sem tudják, mit isztok, mert automatikusan a „zöld lé” jut rólatok az eszükbe. Apropó, Viola bevállalta, hogy zöld turmixra cseréli a kedvenc kávéját, olvassátok el, hogy bírta!
  5. Mennétek egy eseményre, ahová divatos, elegáns ruhát kellene felvennetek, és ekkor rájöttök, hogy a szekrényetek tele van vicces, színes nadrágokkal. Be kéne szereznetek valami normális ruhát is, nem?
  6. Alap, hogy a konyhaszekrényetek is tele van hevederekkel, polifoamokkal, habhengerekkel, meditációs párnákkal. Máshol már egyszerűen nem férnek el a jógacuccaitok.
Forrás:
iStock

Nektek is ismerősek ezek? :)