Egyéb kategória

5 ok, ami a hajhullás mögött állhat

 Ha túl sok hajat találtok a fésűtökben, a lefolyóban vagy akár ébredés után a párnán, akkor sajnos el kell gondolkodnotok azon, mi okozhatja.

vous - 2016.09.07.
5 ok, ami a hajhullás mögött állhat

Teljesen normális, ha megijedtek attól, hogy a hajatok egyszer csak elkezd hullani, vagy a fésűben maradnak nagy csomók. De vajon mi lehet ennek az oka? Íme 5 magyarázat:

Egy kis pihenésre vágyik

Ahogy a testetek bármelyik része, úgy a hajatok is képes elfáradni. A szulfitokat vagy szilikont tartalmazó készítmények miatt, illetve a hajvasalástól, állandó szárítástól és az ezekhez használt spray-k és krémek tömkelegétől hullani kezdhet. Néha adjatok neki egy hét pihenőt, hogy ezt megelőzzétek.

Nagyon sokat stresszeltek

Bizony, a stressz még a hajatokra is hat. Ha rengeteget idegeskedtek, kezdjetek el halolajkapszulát használni, ugyanis képes megfékezni azt, hogy a fésűtökben nagy maroknyi hajcsomók maradjanak.

A tovább 3 okért kattintsatok IDE!

Forrás:
iStock
Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek