Egyéb kategória

David Beckham az év apukája! Így gyógyítja Brooklyn összetört szívét

Brooklyn Beckham nemrég szakított a barátnőjével, akivel hatalmas volt a szerelem. A fiatal srác tuti teljesen maga alatt van, éppen ezért édesapja, David Beckham olyan közös programot szervezett neki, ahol biztosan jól érzi magát a szakítás utáni nehéz időszakban.

vous - 2016.09.08.
David Beckham az év apukája! Így gyógyítja Brooklyn összetört szívét

David Beckham tudja, hogy mi kell a szakítás után, egy kis pasis program, ahol a gondolatokat el lehet terelni. Ezért jó apukához méltóan Brooklynnal tartott egy apa-fia programot, azt követően, hogy a srác szakított első szerelmével, Chloe Moretzcel. David az Oasis egykori frontemberének saját formációja, a Noel Gallagher's High Flying Birds koncertjére vitte el a fiát, ahol együtt buliztak. A zenekar egyébként idén a Szigeten is fellépett.

Objektum doboz

A páros egymáshoz illő, fehér pólóban jelent meg a koncerten és az itt található képek alapján jól érezték magukat. Rá is fért Brooklynra a lazítás, bár éveken keresztül randiztak a fiatal színésznővel, hivatalosan csak pár hónapja ismerték el a kapcsolatukat, ami így nagyon gyorsan véget ért. Talán pont ez volt a probléma? Vagy a nyilvánosság is egy mentőöv volt? Nem tudhatjuk, mindenesetre az első szerelem elvesztése mindig szörnyű érzés, ezért mi elolvadtunk David figyelmességétől!

Ajánlott cikkek