Egyéb kategória

Hollywood titkai: amiket eddig nem tudtatok a sztárválásokról

Nem lenne túl szép dolog egy válásban marketinget vagy egyéb, haszonszerzésre irányuló cselekedeteket feltételezni, de ha egy hollywoodi ügyvédnő számol be ezekről, akkor egy kicsit hihetünk neki. 

vous - 2016.09.21.
Hollywood titkai: amiket eddig nem tudtatok a sztárválásokról

​Laura Wasser, Los Angeles-i sztárügyvéd, aki többek között Jennifer Garner és Gwen Stefani válását is kézben tartotta megosztott néhány bennfentes információt az ELLE magazinnal – már ami a sztárválásokat illeti.  

turanszki-emoke-hiaba-a-csillampor-hollywood-nem-felejt-maratoni-valasok-a-sztarvilagban2

Hiába a csillámpor, Hollywood nem felejt: maratoni válások a sztárvilágban

A válás sosem egyszerű – mondják azok, akik már átéltek ilyen procedúrát. Ha felszorozzuk azzal, hogy a váló feleknek van gyerekük, esetleg hírességek, akiknek óriási vagyonon kell osztozni, akkor egy sokismeretlenes egyenletet kapunk. Ezenkívül zárójelben ott van a botrány, mert abból Hollywood hegyei alatt sosincs hiány. Maratoni válások jönnek, maratoni küzdelemmel.

Egy korábbi cikkünk folytatásáért kattintsatok ide!

Íme, Laura Wasser hollywoodi válási stratégiái, amit az ügyfeleinek is javasolna.

1. A legjobb alkalom, hogy benyújtsd a válási papírokat, a hétvége, vagyis amikor a sajtó kevésbé éber. (Ezt cáfolom, a sajtó MINDIG ÉBER – a szerk.) A legideálisabb idő erre a péntek délután.

2. Lehetőleg ne a Los Angeles-i bíróságra sétálj be, ott hajlamosak kiszivárogtatni az információkat. Laura inkább Santa Barbara hivataljait ajánlja. 

3. Laura minden esetben elmondja a sztárügyfeleinek, hogy mielőtt benyújtják a papírokat minden apró részletről egyezenek meg, különben órákon belül a újságokból fognak értesülni a másik követeléséről. 

4. A celebválások ügyeit gyakran pirvát bíró tárgyalja, ez általában Laura irodájában történik.

5. A legtöbb sztárválás januárban és februárban történik, közvetlenül az ünnepek után.

hatan-vannak-angelina-jolie-es-brad-pitt-gyerekei

Akik számára a legnagyobb sokk Angelina és Brad válása – a gyerekek, akik a Jolie–Pitt nevet kapták

Görget, görget, görget, ÁLLJ: „Brad Pitt és Angelina Jolie válnak” – olvashattuk a hírfolyamunkban kedden kora este. De most ti nem azért kattintottatok, hogy Brangelina válását szedjük szét. Nagyító alá kerülnek, akiket a leginkább érint a hír: ismerjétek meg jobban a Jolie–Pitt gyerekeket!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek