Egyéb kategória

Hurrá! Bebizonyították, hogy a macskák mégsem utálnak bennünket!

Kiderült, hogy a macskáink mégsem annyira önzőek, mint gondolnánk, sőt! Egy új tanulmány bebizonyította, hogy ugyan lehet, hogy tudnak, de nem akarnak nélkülünk élni.

vous - 2016.09.23.
Hurrá! Bebizonyították, hogy a macskák mégsem utálnak bennünket!

Na, ezek után mondja valaki, hogy a macskák rossz arcok! Bár az utóbbi időben rengeteg igazságtalan támadás éri szegény cicákat szörnyű jellemük miatt, egy új tanulmány teljesen más megvilágításba helyezi a sokat vitatott macska-ember kapcsolatot – írja a Hello Giggles.

Objektum doboz

Kutatók több mint kétszáz macskatetem DNS-ét tesztelték abból a célból, hogy megtudják, hogyan szaporodtak és terjedtek el világszerte, majd meglepő eredményre jutottak: sikerült egyezést találni az ősi egyiptomi macskák és az ezer évvel később élt európai és ázsiai macskák génállományában, amelyeket emberi sírok és temetkezési helyek mellett találtak.

Úgyhogy lehetséges, hogy nem is mi választottuk a macskákat, hanem ők választottak minket, illetve azt, hogy közel legyenek hozzánk!

Szóval ha legközelebb valaki azzal támadna be titeket, hogy a macskátok egy önző állat, aki csak magával foglalkozik, mutassátok meg neki ezt a tanulmányt!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek