Egyéb kategória

Pörgessétek fel a napotokat: sportoljatok reggel!

Mindig elhatározzátok, hogy este edzeni fogtok, de keresztülhúzza a számításotokat egy kis túlóra vagy egy randi? Itt a megoldás: időzítsétek reggelre!

vous - 2016.09.25.
Pörgessétek fel a napotokat: sportoljatok reggel!

Persze tudjuk, hogy ezt mondani könnyebb, mint megvalósítani, hiszen ha a reggeli edzés és a plusz egy óra alvás közül kell választanotok nagy rá az esély, hogy megnyomjátok a szundigombot és az utóbbi mellett döntötök. De most 5 tippel segítünk nektek, hogyan legyen belőletek is reggeli sportoló!

1. Feküdjetek le korábban! 

Bújjatok időben ágyba, és aludjatok legalább 7-8 órát, hogy a testetek kipihenhesse magát. Ha ezt sikerül betartanotok, akkor az ébredés is könnyebben megy majd.

Forrás:
pixabay

2. Ébredjetek zenére!

Állítsatok össze egy pörgős lejátszási listát, ami felpörget titeket a reggeli edzés előtt. Ha egy kis tánccal indítjátok a reggelt, akkor lehet, hogy még kávéra sem lesz szükségetek!

3. Jutalmazzátok meg magatokat!

Minden este készítsetek ki magatoknak valamit, ami a tietek lehet, ha végeztetek a reggeli edzéssel. Ez lehet egy müzliszelet vagy egy finom smoothie – itt van is pár receptünk. A lényeg, hogy megérje küzdenetek érte! 

Forrás:
Cookta

4. Szerezzetek egy korán kelő barátot

Kérdezzetek körbe a baráti körötökben, hátha van olyan ismerősötök, aki szintén korán szeret edzeni, így mehettek együtt. Együtt minden könnyebb, és úgy csak nem fekszetek vissza aludni, ha tudjátok, hogy valaki vár rátok! 

5. Gondolkodjatok előre!

Készítsétek ki előre a ruhátokat, a cipőt, amit felhúztok, sőt, akár elkészíthetitek a reggelit is. Így kevesebb dologra kell figyelnetek, és még tovább is aludhattok. 

Ajánlott cikkek