Egyéb kategória

A nagy Szívek szállodája-teszt, ami még a legnagyobb rajongókon is kifog

Kevés olyan sorozat van, amiről vagy aminek kapcsán annyi mém készült, mint a Szívek szállodája. A Gilmore lányok hét évadon keresztül tanítottak bennünket sokat és nagyon gyorsan beszélni, bármikor és bárhol reggelizni, sírni és nevetni. És természetesen KÁ-VÉZ-NI. Mert egy kis fekete mindig jól jön.

vous - 2016.10.01.
A nagy Szívek szállodája-teszt, ami még a legnagyobb rajongókon is kifog

Ha a Dallas itatós játékát veszélyesnek minősítjük, hasonló analógiára a Szívek szállodája kávés játéka felér egy öngyilkossággal. A kávé és vele együtt a kedvenc szereplők is hamarosan visszatérnek: 8 évvel a sorozat befejezése után ugyanis négy új, egyenként 90 perces rész kerül a képernyőre. És mivel a Netflixen egyszerre jelenik meg az összes rész, biztos, hogy nem csak egy kis feketére lesz szükségünk.

Már akinek! Hihetetlen ugyanis, de a világ egyik legnépszerűbb sorozatát a VOUS-lányok közül sem látta mindenki.

Lemaradtak azokról az emlékezetes pillanatokról, amelyekre valószínűleg az igazi rajongók örökre emlékezni fognak, pedig a sorozat befejezése óta hosszú évek teltek el – nem is beszélve további sorozatok ezreiről, amelyek azóta szeretnék megvenni a nézőket. A legnagyobb rajongók pontosan tudják, hány szál sárga margarétával kérte meg Max Madina Lorelai kezét, hogyan szakított Dean Roryval, aki addig már fülig szerelmes volt Jessbe, csak nem vallotta be magának. Milyen volt Luke és Lorelai első csókja, majd hogyan szakítottak. És nem csak ők. Mert lehet, hogy a képzeletbeli Stars Hollow a világ legboldogabb és legvidámabb kisvárosa, megható pillanatokban nincs hiány. És valószínűleg az új részekben sem lesz.

Hogy addig is elüssétek az időt, két tesztet állítottunk össze. Az elsőt vérbeli rajongóknak. A másodikat azoknak, akik a Gilmore lányok mellett a VOUS-lányok nagy rajongói is. 😉 Ez utóbbit valószínűleg csak akkor tudjátok 100%-osan kitölteni, ha a szerkesztőség tagjai vagytok, vagy ha szerencsétek van. Ha az utóbbi eset áll fenn, és a teszt is maximális pontszámos, akkor ne felejtsetek el ma lottózni.

Objektum doboz

És a teszt azoknak, akiknek az előbbi sikerült 😉 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek