Egyéb kategória

Végre kipróbálhatjuk, milyen lenne a Harry Potter a valóságban!

Miután berobbant a Pokemon GO-őrület, rengeteg Harry Potter-rajongó reménykedett abban, hogy hamarosan a kedvenc varázstörténetük is megelevenedik egy valósághű játékban. Most úgy tűnik, erre nem is kell sokáig várnotok!

vous - 2016.10.05.
Végre kipróbálhatjuk, milyen lenne a Harry Potter a valóságban!

A Google egyik bemutatóján jelentette be a hírt, miszerint nemsokára kipróbálhatjátok, milyen lenne belecsöppenni a Harry Potter-féle virtuális valóságba. A vállalat rövidesen piacra dobja legújabb okostelefonját, a Pixelt, amivel ti is használhatjátok a DayDream platformot. Ehhez tartozik egy különleges kontroller és egy VR-sisak, amit felvéve azonnal egy másik, különleges világban találjátok magatokat.

Az embereket persze leginkább a játékkal kapcsolatos bejelentés hozta lázba, hiszen az egész J. K.Rowling varázsvilágára épül majd. A Legendás állatok és megfigyelésük novemberben startol a mozikban, a Google pedig nagyjából ekkorra tervezi a játék megjelenését is. A mesés történetben egy varázslótanonc bőrébe bújhattok, kalandozhattok, és még pálcátok is lesz! Persze utóbbi csak képletesen, ugyanis a kontrollerrel tudtok majd különböző trükköket kipróbálni.

Ki az, aki szívesen kipróbálná magát a varázsvilágban?

Ajánlott cikkek