Egyéb kategória

Végre megtudtuk! Ilyen íze van pontosan a Hello Kitty bornak!

A táskáktól a ruhákig, a hajgumiktól a parókáig, Hello Kitty mindenhol feltűnik. Nemcsak a gyerekek kedvence, de a tinik és a felnőttek körében is elismert ikonnak számít. Ha ti is a rajongók közé tartoztok, akkor kössétek fel a gatyátokat, itt a legújabb őrület: a Hello Kitty bor!

vous - 2016.10.06.
Végre megtudtuk! Ilyen íze van pontosan a Hello Kitty bornak!

Felmerülhet bennetek a kérdés, hogy mégis hogyan születik meg ez a különleges nedű? Nos, az olasz Torti borászat összeállt a Hello Kittyt megalkotó japán céggel, a Sanrióval, hogy boruk világhatalomra törhessen. És úgy tűnik, tervük elég hamar meg is valósult.

Egy olasz étterem, az Antonello például már külön menüvel együtt árulja a palackozott cukiságot. A menü tartalma a következő:

  • Egy saláta, egy Hello Kitty alakú görögdinnyével
  • Hello Kitty masniját formázó rózsaszín tészta
  • Hello Kitty formájú csokitorta
Objektum doboz

Bár még nem vettük a kezünkbe a palackot, hogy megkóstoljuk ezt a különlegességet, de a Popsugar szerzője, Nicole Iizuka már kipróbálta, és a következőket mondta:

„A Hello Kitty Rosé nagyon édes, de nem émelyítő. Az illata gyümölcsösebb, mint az íze, de a színe nagyon szép. A Hello Kitty Angel pedig egy frissítő ital, könnyed, és itatja magát. Halhoz, csirkéhez és zöldségekhez ajánlanám.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek