Egyéb kategória

Meghalt a lány, miközben megpróbált elszökni egy Tinder-randiról

Egy szimpla randiként indult Warriena Wright legutolsó Tinder-kalandja, a dolog azonban tragikus befejezéssel zárult. A fiatal lány ugyanis megpróbált elmenekülni a találkozóról, de közben az életét vesztette – olvasható a The Sun oldalán.

vous - 2016.10.11.
Meghalt a lány, miközben megpróbált elszökni egy Tinder-randiról

Warriena két éve a Tinderen ismerte meg Gable Tostee-t, amikor Ausztráliába látogatott egy esküvő miatt. A páros néhány üzenetváltást követően aztán gyorsan meg is beszélt egy személyes találkozót, amit a srác lakásán terveztek befejezni. A randi egész jól zajlott, Warriena kétszer is írt a neten testvérének, sőt, még egy közös szelfit is küldött, amin a férfivel pózolnak. Az események azonban rövidesen váratlan fordulatot vettek.

Objektum doboz

A srác telefonjában lévő hangfelvételek szerint Warriena egyszer csak ütlegelni kezdte őt, majd közölte, hogy összeszedi a holmiját, és hazamegy. Gable nem akarta, hogy máris otthagyja, így mindketten egyre indulatosabbak lettek. A lány díszkavicsokat dobált felé, amit követően a férfi odalépett hozzá, fojtogatni kezdte, majd kizárta őt az erkélyre. Ekkor próbált meg Warriena elmenekülni a házból, az ajtón viszont nem tudott visszajutni. Mivel nem látott más lehetőséget, megpróbált lemászni a 14 emeletes épületről, azonban megcsúszott, és a mélybe zuhant.

Objektum doboz

Gable Tostee-t gyilkossággal vádolták meg, a tárgyalás pedig hétfőn vette kezdetét, ahol a férfi ártatlannak vallotta magát. Ha elítélik, életfogytig tartó börtönbüntetés is várhat rá.

Ajánlott cikkek