Egyéb kategória

Nem kell ide varázslat: így tisztítsátok megfelelően a gyűrűiteket!

Ha eljegyeztek, vagy netán már feleség vagytok, akkor nyilvánvalóan fontossá válik, hogy mindig vigyázzatok a szerelmetektől kapott ékszerre. Csakhogy...

vous - 2016.10.17.
Nem kell ide varázslat: így tisztítsátok megfelelően a gyűrűiteket!

Ti is tudjátok: sok viszontagságnak van kitéve nap mint nap a kezünk, és ezáltal a gyűrűk is, amiket viselünk. Sokan azt az elvet követik, hogy inkább minden alkalommal leveszik az ujjukról a szeretett ékszert, mintsem hogy elveszítsék azt sportolás/fürdés közben, vagy hogy kárt tegyen benne valamilyen anyag. De van, hogy ez elkerülhetetlen, és a mindennapi viselet során igenis „használódik” a gyűrű.

GYŰRŰ

Álmodjátok meg és készítse dizájnerékszerész a karikagyűrűtöket!

A gyűrű sokáig csak sima karika volt, már ami az esküvőset illeti. Sokféle hiedelem és íratlan szabály él arról, hogy hogyan kell kinéznie, miből kell lennie, és hogyan kell hordani. Ma már egyre többen térnek le az elvárások útjáról. Köztük vagyok én is.

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Mi ilyenkor a teendő, hogyan lehet megtisztítani?

A Sophie Molnar Design ékszertervezője segített nekünk a témában, és elárulta, hogy mi a legtutibb módszer:

A mindennapi ékszerviselés viszontagságai (kézmosás, fürdés, krémezés) sajnos rányomják a bélyegüket legféltettebb kincseinkre. A legegyszerűbb, mégis legnagyszerűbb tisztítási módszer, ha kiszuperálunk erre a célra egy fogkefét…

A tipp folytatását ITT olvashatjátok.

joy vous_11

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek